Vampire’s Fall: Origins komt dit najaar

Vampire’s Fall: Origins komt dit najaar

Early Morning Studio heeft het release venster aangekondigd voor gothic turn-based RPG Vampire’s Fall: Origins.

Vampire’s Fall: Origins staat gepland voor herfst 2020 voor Nintendo Switch.

Indie-ontwikkelaar Early Morning Studio heeft aangekondigd dat hun gothic turn-based RPG, Vampire’s Fall: Origins dit najaar naar Nintendo Switch en Xbox One komt.

Vampire’s Fall: Origins, beschikbaar op Steam, App Store en Google Play, heeft een toegewijde community van spelers verzameld die de slimme manier waarop de game klassieke RPG-elementen toepast, prijst om een ​​leuke, enigszins donkere humoristische rollenspelervaring te creëren die niet zichzelf te serieus nemen.

video
play-rounded-fill

“Vampire’s Fall: Origins is ons eerbetoon aan klassieke RPG’s”, zegt Emir Kuljanin van Early Morning Studio. “Na zeer positieve feedback te hebben ontvangen van onze mobiele en pc-spelers, zijn we verheugd om de aankomende release van Vampire’s Fall: Origins op consoles aan te kondigen, zodat meer mensen kunnen genieten van onze duistere fantasy-vampierthema-RPG, geboren uit liefde voor old-school gaming. “

Over Vampire’s Fall: Origins

Vampire’s Fall: Origins, is een 2D open-wereld RPG met tactische turn-based gevechten in een middeleeuwse fantasiewereld. Nadat de kwaadaardige Witchmaster het dorp Vamp’Ire heeft vernietigd, worden spelers wakker als een pasgeboren vampier met een missie om wraak te nemen en de duistere magie van de kwaadaardige vijand te stoppen.

De eenzame held dwaalt door de uitgestrekte open wereld, gaat op zoek naar missies en ontmoet verschillende NPC’s, die zich bezighouden met onderhoudende dialogen en snarky commentaren, die smaakvolle luchtigheid toevoegen aan een anders korrelige sfeer.

Of ze nu kiezen voor een rechtvaardig pad of zich met bedrog wagen, spelers worden geconfronteerd met talloze vijanden en verhogen hun karakter door vaardigheden en vaardigheden te ontgrendelen en uitrusting te upgraden. Met meer dan 50 uur aan gameplay, meer dan 250 stuks wapens en bepantsering en rijke karakteraanpassing, geeft Vampire’s Fall: Origins een moderne vampierthema-draai aan de klassieke RPG’s van weleer.