Vaporum: Lockdown komt in 2020

Vaporum: Lockdown komt in 2020

Fatboy Games heeft Vaporum: Lockdown aangekondigd, de prequel van Vaporum, is op weg naar Nintendo Switch in 2020.

Vaporum: Lockdown is een prequel van de bekroonde steampunk kerker crawler Vaporum. Het is een rastergebaseerde single-player game met één personage, gezien vanuit een first-person perspectief in een originele steampunk-setting, geïnspireerd door old-school games zoals Dungeon Master I en II, de Eye of the Beholder-serie, en de meer recente Legend of Grimrock I en II.

video

Over Vaporum: Lockdown

De game is gebaseerd op alles wat de eerste game goed heeft gemaakt, waaronder meer dreigende vijandelijke types, verbrede vaardighedenbomen, nieuwe gadgets, veel nieuwe unieke items en originele puzzels en mechanica.

Vaporum: Lockdown volgt het verhaal van Lisa Teller, een teleport-operator en wetenschapper, die worstelt om de nasleep van een verschrikkelijke gebeurtenis te overleven.

Je zult nog gemenere vijanden tegenkomen met unieke sterke punten en aanvalspatronen. Om ze te verslaan, moet je een breed scala aan wapens, gadgets, upgrades en slimme tactieken gebruiken.

Gelukkig is er genoeg nieuw krachtig speelgoed om mee te spelen. Gloednieuwe wapensoorten, elk met een specifiek gebruik, veel nieuwe unieke wapens, synergetische pantserstukken, gadgets waarmee je je eigen leger van ondergeschikten kunt opvoeden of het slagveld, boosters en meer kunt manipuleren.

Bereid je voor op het oplossen van nieuwe soorten puzzels en gevaren, met behulp van nieuwe interactieve elementen, die zowel je verstand als reflexen zullen testen. De algehele verhaallijn laat je een oplossing samenstellen voor het belangrijkste obstakel, waarbij de afzonderlijke stukken over verschillende niveaus zijn verdeeld. Je leert veel meer over de wereld en haar inwoners via gesproken dialogen, telefoonboek en geschreven aantekeningen.

Vaporum: Lockdown is gepland voor 2020.