Veel geprezen The Lion’s Song komt

Veel geprezen The Lion’s Song komt

Mipumi Games, een Oostenrijks ontwikkelingsteam, hebben vandaag bevestigd dat hun veelgeprezen videogame The Lion’s Song de Nintendo Switch siert. De game is vanaf 10 juli verkrijgbaar via de Nintendo Switch eShop voor $ 9,99 / £ 9,99 / € 9,99.

video
play-rounded-fill

Over The Lion’s Song

The Lion’s Song, gevestigd in het 20e-eeuwse Oostenrijk, is een serie van vier op zichzelf staande point & click-verhalen met een cast van fictieve kunstenaars en wetenschappers, elk gezegend met uitstekende vaardigheden.

Elk hoofdstuk volgt in de voetsporen van een van deze uitzonderlijke geesten, en spelers hebben de taak om hen te helpen hun intieme worsteling met creativiteit, menselijke connecties en inspiratie te overwinnen. De keuzes die ze onderweg maken, zullen een directe impact hebben op de verhaallijnen van alle toekomstige en vorige afleveringen, waarbij ze de individuele verhalen van The Lion’s Song verbinden tot één overkoepelend verhaal.

The Lion’s Song is een serie van vier op zichzelf staande point & click-verhalen die zijn verbonden in een overkoepelend verhaal, waarbij de keuzes van de speler van invloed zijn op de manier waarop het verhaal zich ontvouwt. Tegen de achtergrond van het begin van de 20e eeuw, volgt elk hoofdstuk een ander karakter, elk gezegend met een uitzonderlijk creatief brein.

Het spel trekt spelers naar een verhaal over persoonlijke strijd om creativiteit, menselijke connecties en inspiratie. The Lion’s Song is oorspronkelijk gemaakt als een Ludum Dare-project in 2014 en heeft een opvallende art direction en een unieke setting. Vier gemakkelijk toegankelijke afleveringen worden geproduceerd voor pc / stoom, iOS en Android, en het spel komt ook op 10 juli 2018 naar Nintendo Switch ™. Bezoek lionssonggame.com voor meer informatie over The Lion’s Song.

Ad