Veelgeprezen Debris Infinity versie 1.5.0

Veelgeprezen Debris Infinity versie 1.5.0

SVC Games heeft vier maanden na de lancering een update uitgebracht voor Debris Infinity.

video
play-rounded-fill

Debris Infinity is in september 2018 via eShop gelanceerd en is goed ontvangen in Spanje. Het werd 6e geplaatst in de Top 10 Best-reviewed Spaanse Spelen van 2018 door een internationale media – DeVuego.

Het is ook genomineerd als beste consolegame, beste geluid, beste programmeur (Sergio del Valle Clemente) en de beste communicatie tijdens de DeVuego Awards 2018 in Spanje.

Nieuw in Debris Infinity

– Friend-ranglijsten, zodat u uw beste scores kunt vergelijken met uw leeftijdsgenoten die ook de eigenaar van het spel zijn.

– Aanpasbare HD Rumble: Nieuwe en verbeterde rumble-effecten zijn gemaakt voor verschillende evenementen die kunnen worden omgeschakeld in de opties. U kunt bijvoorbeeld gerommel voor vijandige explosies uitschakelen of alleen gerommel gebruiken wanneer u een impact van vijanden ontvangt.

– Meerdere HUD-configuraties, waar u een geïntegreerde HUD rondom uw schip kunt kiezen, een meer klassieke energiebalk onder de score of een “Zen-modus” activeert waarbij alle sporen van tekst en HUD-elementen worden verwijderd, waardoor alleen u en uw vijanden op het scherm achterblijven .

– Nieuw menu Opties, met nieuwe instellingen zoals Schermschudden of uitschakelen van de spraakherinnering “Level-up”.

– Gemakkelijke modus, ideaal voor nieuwe spelers en oefenen, hoewel scores in deze modus niet zullen worden gebruikt in de scoreborden.

– Snelle herhaling van het resultatenscherm, zodat je meteen een nieuw spel met de laatst gebruikte instellingen kunt starten, en dat gevoel van “nog een keer proberen” verder duwen.

In de update zijn veel verbeteringen opgenomen, waarvan er veel zijn gesuggereerd door community- en expert-arcadespelers. Ook werden we gecontacteerd door Mike Primeau van Path of Play (PathOfPlay.com), een organisatie die videogames gebruikt als een therapie voor kinderen met autisme, en naar aanleiding van zijn suggestie hebben we een “gemakkelijke moeilijkheid” toegevoegd, zodat ze Debris Infinity konden gebruiken als onderdeel van hun werk met kinderen over het autismespectrum en andere speciale behoeften. Dit, met de bedoeling manieren te vinden om videogames te gebruiken als therapeutische uitlaatklep.