Venture Kid is een console exclusive!

Venture Kid is een console exclusive!

FDG Entertainment heeft Venture Kid aangekondigd voor de Nintendo Switch en het bedrijf heeft ook onthuld dat de game exclusief voor Nintendo Switch console is. De game is momenteel beschikbaar op iOS, Android en pc. 

Venture Kid

Venture Kid is een liefdevol vervaardigde 8-bit retro action-platformgame die verder gaat dan alleen pixels en chiptunes. Het schittert met een uitstekend ontwerp, zeer vermakelijke actieniveaus, responsieve bediening en een grote verscheidenheid aan bazen.

Terug in de gouden eeuw van cartridgespellen, werd het ontwikkelingsteam verliefd op die zeer creatieve games gemaakt door kleine teams die op dat moment tovenarij leken te maken met de beperkte hardware. Er zijn toen veel videogamehelden geboren en we willen graag een van de beste series heropvoeden die ooit zijn gemaakt. Bekijk de video voor meer informatie, kunt u raden welke het is?

Grijp je controller, blaas het stof van de D-Pad en reis terug in de tijd. Venture Kid is hier om te leveren!

Venture Kid’s Missie

De kwaadaardige Dr. Teklov staat op het punt een geheim wapen te bouwen, vermomd in zijn enorme ruimtevesting. De tijd raakt op, maar onze held Andy deed een stap naar voren om hem te verslaan en zich een weg te vechten door de volgelingen van Teklov. Sluit je aan bij Andy en bereid je voor op een gevaarlijke reis die grote vaardigheid en vastberadenheid vereist.

Gaat het je lukken?

  • 9 levels boordevol actie en eindbazen
  • Chiptune-soundtrack van Matt Creamer (Retro City Rampage)
  • 8 unieke en nuttige power-ups om je te helpen bij je zoektocht.
  • Veel geheime gebieden om te vinden en te verkennen

Venture Kid Gameplay Trailer

video
play-rounded-fill

PS: Trailer is van de IOS / Android-versie.