Verf je gezicht in Animal Crossing: New Horizons

Verf je gezicht in Animal Crossing: New Horizons

Nintendo heeft een nieuwe functie onthuld in Animal Crossing: New Horizons – schminken. Via de Custom Designs-app op de Nookphone kunnen spelers hun eigen ontwerpen maken.

Deze ontwerpen kunnen worden gebruikt om meubels en zelfs je eigen gezicht te versieren.

Begin met schilderen!

NookPhone-apps ④ Met de app Custom Designs kunt u een raster van 32 bij 32 en 16 kleuren gebruiken om uw eigen ontwerpen te maken. Laat ze op de grond zien, draag ze of gebruik ze op andere manieren om je persoonlijkheid te laten stralen! Bekijk bijvoorbeeld de bovenstaande aangepaste ontwerpen als schminkpatronen!

Over Animal Crossing: New Horizons

Als de drukte van het moderne leven je in de steek laat, heeft Tom Nook een nieuwe onderneming in petto waarvan hij weet dat je hem zult waarderen: het Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket! Natuurlijk ben je paden tegengekomen met kleurrijke personages dichtbij en veraf.

Had een geweldige tijd als een van de stadsmensen. Misschien heb je zelfs een nieuw blad omgedraaid en je toegewijd aan de openbare dienst! Maar diep van binnen, is er niet een deel van jou dat verlangt naar … vrijheid? Dan is misschien een lange wandeling over het strand van een verlaten eiland, waar een rijke rijkdom aan ongerepte natuur wacht, precies wat de dokter heeft besteld!

Vreedzame creativiteit en charme wachten op u terwijl u de handen uit de mouwen steekt en uw nieuwe leven maakt wat u maar wilt. Verzamel middelen en maak alles, van comfort voor het scheppen tot handige tools. Omarm je groene duim terwijl je op nieuwe manieren met bloemen en bomen omgaat. Zet een woning op waar de regels van wat binnen en buiten gaat niet meer van toepassing zijn.

Sluit vriendschap met nieuwkomers, geniet van de seizoenen, polsstokspringen over rivieren terwijl je verkent en meer!