Vermoedelijk fysieke release Deemo

Vermoedelijk fysieke release Deemo

Een fysieke release van Deemo in Japan stond al op de planning. Over een release hiervan in het Westen was nog niets bekend, het Amerikaanse ESRB lijkt dit nu te hebben verklapt.

Wat is ESRB?

ESRB is het Amerikaanse instituut wat de leeftijdscategorie voor games bepaalt. Het is vergelijkbaar met het Europese PEGI. Dat het spel een “E” (Everyone, alle leeftijden) kreeg was niet het meest interessante wat we op konden maken uit deze classificatie.

Veel interessanter namelijk was de uitgever die bij het spel stond. PM Studios werd genoemd. Zij hebben ook de fysieke versie van Voez naar het westen gebracht.

Net als Voez is ook Deemo een ritmespel. De uitgever PM Studios is dus bekend met het genre en weet of het aanslaat bij het publiek.

Moet nog bevestigd worden

Hoewel deze ESRB rating lijkt te wijzen op een fysieke release is het nog niet officieel. Houd de officiële bekendmaking dus nog even een slag om de arm. Mocht je hem echt graag fysiek willen dan kan je hem natuurlijk ook altijd nog importeren uit Japan. Daar is het al bevestigd dat het spel fysiek uitkomt.