Vernal Edge aangekondigd

Vernal Edge aangekondigd

Vernal Edge, een snelle Metroidvania-game, wordt gemaakt voor de Nintendo Switch, volgens PID Games en Hello Penguin Team. De twee partijen zijn het nog niet eens over een release datum.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Vernal Edge

Je bent aangekomen in het koninkrijk Haricot.

Jaren geleden rees het land de lucht in en veranderde in een mysterieuze groep drijvende eilanden die nu met ijzeren vuist worden geregeerd door de op macht beluste Kerk van Aloe.

Enter Vernal, Een jonge vrouw was vastbesloten om haar vader te vinden, die was verhuisd. Als ze wraak wil nemen en de waarheid wil achterhalen, moet ze dit vreemde land doorkruisen met de hulp van een robot met geheugenverlies, genaamd Chervil.

In dit prachtige Metroidvania-spel met pixelart speel je als Vernal. Terwijl je je een weg baant door dit gebroken koninkrijk, kom je meer te weten over haar verleden en de mysteries van Haricot.

Kenmerken

Een snelle Metroidvania waarin je de eilanden van Haricot kunt verkennen. Stad of kerker, je moet geen stenen onberoerd laten als je meer krachten wilt krijgen. Je kunt springen, sprinten en glijden door prachtige pixelkunstwerelden, maar vergeet niet dat geheimen overal kunnen zijn!

Dynamisch en lonend gevechtssysteem: streef naar perfectie terwijl je de vele combo’s en spreuken van Vernal onder de knie krijgt om de dodelijkste reeks aanvallen uit te voeren om je vijanden te doden! Elke keer dat je een vijand aanvalt in Vernal Edge, heb je veel verschillende opties. Dit houdt de gevechten fris en interessant.

Maak je eigen weg: je bent vrij zolang je wind in je zeilen hebt en vuur in je hart. In Vernal Edge kun je naar elk eiland vliegen en rondkijken in elke gewenste volgorde. Ontdek wat er aan de hand is in Haricot en help Vernal om voorgoed wraak te nemen.