Versie 1.1.2 Mario Tennis Aces

Versie 1.1.2 Mario Tennis Aces

De nieuwste software-update voor Mario Tennis Aces is nu beschikbaar om te downloaden op Nintendo Switch, en voegt verschillende updates voor het spelaldo en verschillende andere wijzigingen toe. Officiële patch-notes van het ontwikkelteam van Nintendo zijn als volgt:

Versie 1.1.2 Details

Gam balans-updates voor alle personages

We hebben het bereik aangepast waarbinnen een personage een bal kan teruggeven, evenals hoeveel energie wordt gebruikt om een ​​Trick Shot te maken om een ​​bal te raken die achter de bal gaat. * We hebben de afstand die je kunt verplaatsen en de afstand tussen links en rechts korter. We hebben ook de tijd verkort die nodig is om met succes energie terug te winnen en de hoeveelheid energie die wordt gebruikt wanneer een Trick Shot te laat is, verhoogd.

We hebben het zo gemaakt dat een bal bij het teruggeven van een servering geen Body Shot kan toebrengen totdat deze eenmaal terugkaatst.

Voor Bowser Jr.

We hebben aangepast hoe snel Bowser Jr. kan bewegen bij het opladen van een schot en verlaagde de hoek waarmee hij de bal raakt. * We zijn van plan de balans van dit personage verder in de tijd aan te passen voor het toernooi van augustus.

Andere wijzigingen

Herziene fouten met tekstweergave.

Kennisgeving over het beoordelingssysteem in online toernooi

Een ranglijstdisplay op basis van rating wordt toegevoegd aan het klassementsplooster vanaf het toernooi van augustus 2018.

Samen met deze wijziging wordt de beoordeling niet weergegeven op het bord met de totale puntenrangschikking. Als je je beoordelingen voor juli wilt bekijken, kijk dan in het toernooigrafiek.
Je beoordeling wordt maandelijks gewijzigd op basis van de resultaten van het spel van de vorige maand. (Dit wordt weergegeven vanaf de overstap van juli naar augustus.) * Ratings van 2.000 of minder -> Start bij 2.000

* Ratings van 2.000-2.500 -> Dezelfde beoordeling wordt gehandhaafd
* Rating van 2.500 of meer -> 1/10 van de waarde wordt toegevoegd aan 2.500
* De waarde wordt teruggezet naar 2.000 als de speler de vorige maand niet heeft gespeeld of als er twijfelachtige gegevens aanwezig zijn.

Ad