Very Very Valet – Eerste 19 minuten

Very Very Valet – Eerste 19 minuten

Vraag je je af of je het valetwerk in Very Very Very Valet op Nintendo Switch aankunt? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 19 minuten bekijken.

Very Very Valet ziet dat spelers de chaos van het parkeren van auto’s proberen te beheersen als een hectische valet!

video
play-rounded-fill

Over Very Very Valet

1 tot 4 spelers besturen een ‘elite’ team van marionettenbedienden, die samenwerken om alle valet-gerelateerde uitdagingen te overwinnen. Er is teamwork en een zekere “parkeer hem maar ergens” -mentaliteit voor nodig om de wereld te redden van een ernstige parkeercrisis! Het is niet genoeg om alleen een bediende te zijn – wees een HEEL ZEER VALET.

Madcap Couch Co-op

Valet alleen of met vrienden! Maximaal vier spelers kunnen samenwerken om dit ernstige parkeertekort op te lossen. Help elkaar en lift mee, of veroorzaak chaos door je mede-valets wild te lanceren – de keuze is aan jou!

Geen licentie nodig

Rijden is nog nooit zo eenvoudig geweest – gewoon aanwijzen en gaan! Dankzij de toegankelijke bedieningselementen kan iedereen snel een valet worden, met tal van verborgen technieken om je valet-spel onder de knie te krijgen en de markt te veroveren.

De wereld is uw parkeerplaats

Laat zien hoe goed je auto is in meer dan 20 unieke levels! Je helpt klanten op verschillende locaties en scenario’s: stadsstraten, kliffen, bowlingbanen, luchthavens en zelfs treinterreinen.

Word een zeer valet

Word lid van dit elite-team van bedienden! Wat de parkeerbehoefte ook is, Very Very Valets staan ​​klaar om het gesprek aan te nemen. Grijp je vrienden en laat geen auto onbeheerd achter!

Very Very Valet wordt op 25 mei 2021 in de Nitnendo Switch eShop verkocht voor $ 24,99. Er kan nu ook een gratis demo van Very Very Valet worden gedownload.