Vesper: Zero Light Edition – Eerste 21 minuten

Vesper: Zero Light Edition – Eerste 21 minuten

Fans kunnen een aantal nieuwe gameplay bekijken voorafgaand aan de release van Vesper: Zero Light Edition. We hebben de eerste 21 minuten dankzij Nintendo Hall.

Vesper is een visionair avontuur dat zich afspeelt op een stervende planeet vol raadsels en geheimen om op te lossen, waar jouw beslissingen het lot van een hele soort zullen bepalen.

video
play-rounded-fill

Over Vesper: Zero Light Edition

Seven is een kleine robot die vastzit in een verontrustende wereld vol met risico’s en overblijfselen van een oude beschaving – zonder vaardigheden en niet in staat om tegen vijanden te vechten, totdat hij de Drive Gun ontdekt, een wapen dat licht absorbeert, duisternis creëert, en controleert de geest.

Verwoede achtervolgingen van meedogenloze robots zorgen ervoor dat je in een fractie van een seconde keuzes maakt.

Verberg je voor je achtervolgers en sluip door vijandige linies om je doel te bereiken.

Gebruik de Drive Gun om licht van verschillende bronnen te absorberen en donkere gebieden te creëren om je in te verbergen.

Injecteer geabsorbeerd licht in machines om portalen en dodelijke vallen te activeren.

Beheer je tegenstanders met licht en schakel ze uit zodra je hun talenten hebt gebruikt.

Bepaal je lot en bepaal het lot van de Android-race.

Creatieve oplossingen: gebruik de kracht van de Drive Gun om uitdagingen op te lossen en je tegenstanders op verschillende manieren te misleiden.

Connecting the Dots: verzamel cryptische en versleutelde papieren om de waarheid achter het Vesper-protocol te achterhalen.

Het einde is slechts het begin: nadat de credits zijn gerold, begin je aan een nieuwe run om erachter te komen waarom je de wereld onherroepelijk hebt veranderd.

The Sound of the End of the Universe: luister naar de adembenemende soundtrack van Francesco Gagliardi en dompel je onder in de sfeer van Aryish.

An Authorial Vision: Dompel jezelf onder in een uniek sciencefictionverhaal, waarbij elk shot en elke camerabeweging minutieus met de hand is gemaakt door de schrijvers, Matteo Marzorati en Tommaso Loiacono.

Vesper: Zero Light Edition wordt op 12 mei 2022 uitgebracht in de Nintendo Switch eShop. Er is taalondersteuning gepland voor Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Koreaans.