Vesper: Zero Light Edition – Fysieke release

Vesper: Zero Light Edition – Fysieke release

Vesper: Zero Light Edition komt fysiek naar Nintendo Switch, volgens Strictly Limited Games. Er worden twee versies gemaakt. Zoals gewoonlijk komt er een standaardeditie en een “Special Limited Edition”.

Met het laatste krijgen fans de game op een cartridge met een exclusief en gelimiteerd voorblad, een speciale doos, een handleiding, een begeleidend boek genaamd ‘The Age of Zero Light’ dat achtergrondkunst toont en het achtergrondverhaal vertelt van Geen licht door elk logboek dat in de game wordt gevonden, de originele soundtrack, vijf magnetische knoppen, een dubbelzijdige poster met de belangrijkste visuals van de game en een fluorescerende personage-raamsticker met kunst van het hoofdpersonage Seven voor een baobabboom.< /p>

Over Vesper: Zero Light Edition

Vesper is een visionair avontuur dat zich afspeelt in een wereld die instort. Er zijn puzzels en mysteries om op te lossen, en de keuzes die je maakt zullen de toekomst van een hele race beïnvloeden.

Seven is een kleine androïde die verdwaald is op een vreemde planeet met gevaren en tekenen van een oude beschaving. Hij heeft geen krachten en kan zijn vijanden niet verslaan totdat hij de Drive Gun vindt, die licht kan absorberen, duisternis kan maken en geesten kan beheersen.

Als machines je snel achtervolgen, moet je in een oogwenk beslissingen nemen.

Verberg je voor de mensen die achter je aan zitten en sluip door de vijandelijke linies om je doel te bereiken.

Gebruik de Drive Gun om licht van verschillende plaatsen op te nemen en donkere plekken te maken waar je je kunt verstoppen.

Steek het licht dat je hebt opgenomen in machines om portalen te openen en dodelijke vallen af ​​te zetten.

Met Light kun je je tegenstanders besturen en ze uitschakelen nadat je hun vaardigheden hebt gebruikt.

Neem de leiding over je leven en bepaal wat er met de Androids zal gebeuren.

Met de kracht van de Drive Gun kun je creatieve manieren bedenken om puzzels op te lossen en je vijanden te misleiden.

Connecting the Dots: Vind mysterieuze en versleutelde documenten om erachter te komen waar het Vesper-protocol echt over gaat.

Het einde is nog maar het begin: start een nieuwe run nadat de aftiteling is verschenen om erachter te komen waarom je de wereld voorgoed hebt veranderd.

The Sound of The End of the Universe: luister naar de adembenemende muziek van Francesco Gagliardi voor de film en verdwaal in de sfeer van Aryish.

An Authorial Vision: Matteo Marzorati en Tommaso Loiacono hebben een uniek sciencefictionverhaal gecreëerd waarin elke opname en camerabeweging zorgvuldig met de hand wordt gemaakt.

Strictly Limited Games, je kunt het fysieke exemplaar van Vesper: Zero Light Edition bestellen voordat het uitkomt. Exemplaren worden verzonden in het eerste kwartaal van 2023.