VG Tech: Pikmin 3 Deluxe demo runs at draait op 720p / 30fps in dock

VG Tech: Pikmin 3 Deluxe demo runs at draait op 720p / 30fps in dock

De demo voor de aankomende Pikmin 3 Deluxe op Nintendo Switch is onlangs beschikbaar gemaakt, zodat je het zelf kunt bekijken.

Tech-analistenwebsite VG Tech heeft tests uitgevoerd om de resolutie en framesnelheid van de Nintendo Switch-game te bekijken en hebben vastgesteld dat deze wordt weergegeven met 720p en 30fps wanneer het Nintendo Switch-systeem is gedockt en 576p en 30 fps wanneer gespeeld in handheld-modus.

Lage resolutie, maar waarom?

Het is niet duidelijk waarom de resolutie niet werd verhoogd in de gekoppelde modus, maar het kan te wijten zijn aan de sprong in de aard van de nieuwe coöperatieve multiplayer-modus. Maar dat lijkt de meest waarschijnlijke reden.

Over Pikmin 3 Deluxe

Laat een team schattige, plantachtige Pikmin groeien om een ​​vreemde wereld te doorkruisen en je planeet te redden

Voer het bevel over een capabele oogst van verschillende soorten Pikmin ™ om strategisch obstakels te overwinnen, wezens te verslaan en voedsel te vinden voor je uitgehongerde thuisplaneet! Je kunt zelfs een tweede speler meenemen om taken te verdelen terwijl je een wereld verkent die groter lijkt dan het leven vanuit een klein perspectief.

Pikmin in jouw tempo

Keer terug naar je schip voordat de tijd om is, anders kunnen jij (en je Pikmin) in grote problemen komen. Als je de voorkeur geeft aan een meer informele benadering, zijn er nieuwe moeilijkheidsgraden, lock-on targeting en optionele hints toegevoegd. Met minder druk heb je meer tijd om je Pikmin strategisch te besturen en het weelderige landschap in je op te nemen.

Speel zij-verhaalmissies, rechtstreekse wedstrijden en meer!

Deze deluxe versie van de Pikmin 3-game bevat nieuwe zijverhaalmissies met Olimar en Louie, de mogelijkheid om de Story-modus met een vriend te spelen en alle DLC-levels uit de originele release. Voel je je competitief? Geniet van felle onderlinge bingogevechten tegen een andere speler!

Drie dappere ontdekkingsreizigers landen op planeet PNF-404 op een missie om voedsel te vinden voor hun uitgehongerde thuisplaneet. Na een noodlanding moeten deze ontdekkingsreizigers met Pikmin samenwerken om hun missie te voltooien.

Leid, gooi en laat Pikmin groeien met verschillende vaardigheden en sterktes: gevleugelde Pikmin kan vliegen, terwijl blauwe Pikmin onder water kan ademen.

Als je het niet druk hebt met het verzamelen van fruit en het redden van je planeet, probeer dan de Mission-modus uit om aan bepaalde vereisten te voldoen, zoals het verslaan van vijanden of het verzamelen van items, of speel de multiplayer-modus Bingo Battle.

Demo tijd

Download de Nintendo eShop-demo om de Story-modus en Mission-modus uit te proberen en ontdek zelfs samen met een tweede speler! Na aankoop wordt je voortgang zelfs overgedragen naar de volledige game. Als een toegevoegde bonus zal het verslaan van de eerste baas in de demo en het overzetten van opgeslagen gegevens naar de volledige versie van het spel onmiddellijk de moeilijkheidsgraad “Ultra-Spicy” voor het volledige spel ontgrendelen.