VGC; Zelda fans wacht rustig af omtrent Wind Waker en Twilight Princess

VGC; Zelda fans wacht rustig af omtrent Wind Waker en Twilight Princess

The Legend of Zelda-producent Eiji Anouma zei dat het bedrijf niets gepland heeft voor het 35-jarig jubileum van The Legend of Zelda.

Dat is naast de Game & Watch: The Legend of Zelda en de Hyrule Warriors Expansion Pass-content,

Video Games Chronicle-redacteur Andy Robinson en andere insiders merkten op dat het in Kyoto gevestigde bedrijf van plan was de Wii U-edities van The Legend of Zelda: The Wind Waker HD en Twilight Princess HD over te zetten naar de Nintendo Switch, maar helaas werden ze niet genoemd tijdens de presentatie.

Dhr. Robinson lijkt er alle vertrouwen in te hebben dat de games op een gegeven moment naar Nintendo Switch komen en zegt dat Zelda-fans “zouden moeten wachten”.

Over The Legend of Zelda – Wind Waker HD

Zeil uit voor een enorm avontuur in The Legend of Zelda: The Wind Waker HD. Ervaar een klassieke The Legend of Zelda-titel volledig geremasterd met verbluffende 1080p-graphics.

Op een klein eiland in de Grote Zee wordt een jongetje wakker op zijn verjaardag zonder enig idee van het avontuur dat hem te wachten staat. Wanneer Links zus wordt ontvoerd en meegenomen naar het Forsaken Fortress, zet hij de achtervolging in – vergezeld van piraat Tetra en haar bemanning. Terwijl hij op het punt staat zijn geliefde Aryll te redden, wordt Link in de zee geworpen waar hij de King of Red Lions ontmoet, een wijze boot die spreekt over de legendarische parels van de godinnen. Samen bevaren ze de Grote Zee op een cruciale zoektocht om de wereld te redden van de duisternis.

Grijp de Wind Waker, een magische knuppel met de kracht om de wind te beheersen, en ga op een onvergetelijk avontuur. Pak kerkers vol sluwe puzzels en gemene monsters aan en verzamel krachtige items om Link te helpen bij zijn zoektocht om Ganondorf omver te werpen.

Oorspronkelijk uitgebracht voor Nintendo GameCube in 2003, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD wordt geleverd met een aantal verbeteringen. Navigeer sneller dan ooit door de Grote Zee door een sneller zeil te kopen en geniet van een verbeterd verzamelevenement in de tweede helft van het spel.

Ervaar een echte uitdaging in Hero Mode, waar vijandelijke aanvallen twee keer zoveel schade aanrichten en harten die de gezondheid aanvullen nergens te vinden zijn. En ontdek voor het eerst in de serie een fantasierijke wereld gecreëerd met ongelooflijke 1080p high-definition graphics en ongecomprimeerd 5.1 PCM surround sound.

  • Ontdek of herontdek een klassiek The Legend of Zelda-avontuur, geremasterd in 1080p
  • Ontdek een uitgestrekte wereld vol onvergetelijke personages, locaties en vijanden
  • Intuïtieve bewegings- en touchscreen-bediening maken de wereld van The Wind Waker boeiender dan ooit

Over The Legend of Zelda – Twilight Princess HD

Reis tussen de werelden van licht en donker om het land van Hyrule te redden in The Legend of Zelda: Twilight Princess HD.

Deze definitieve editie van de geliefde avonturengame bevat gerevitaliseerde beelden die spelers verder onderdompelen in de verbluffende landschappen en het epische verhaal.

Je speelt als Link, een boerenknecht die door de goden is gekozen om het koninkrijk Hyrule te bevrijden uit de klauwen van de koning der schaduwen, Zant, die het land heeft vervloekt met een eeuwige schemering. Om hem te helpen deze nieuwe dreiging het hoofd te bieden en de vloek te verbreken die hem in een wolf heeft veranderd, gaat Link samenwerken met de mysterieuze en ondeugende Midna, een wezen uit een corrupte dimensie die het Twilight Realm wordt genoemd.

Reis naar de uithoeken van Hyrule en verken bruisende dorpen, dorre woestijnen en het Twilight Realm zelf om de krachten te vinden om de duisternis te verdrijven. Overwin dodelijke vijanden met je vertrouwde zwaard en schild, val vijanden aan en ontwijk ze met sluwe manoeuvres, en ga lastige puzzels aan met handige items zoals de Slingshot en de Gale Boomerang. Doorkruis verraderlijke landen te voet of door je trouwe ros Epona op te roepen, of je nu gewoon dat uitgestrekte landschap wilt verkennen of een gespannen strijd te paard wilt aangaan! Duik diep in gevaarlijke kerkers, waar bedreigingen om elke hoek op de loer kunnen liggen en enorme bazen wachten.

Om het land te helpen redden, kun je de vervloekte vorm van Link in je voordeel gebruiken door in Wolf Link te veranderen om het Twilight Realm binnen te gaan. Voer als wolf spring- en spin-aanvallen uit en voer speciale energieveldaanvallen uit op meerdere vijanden. Je zult ook een verhoogd reukvermogen gebruiken om aanwijzingen voor zoektochten op te sporen en het vermogen om machtige sprongen te maken, zodat je gebieden kunt bereiken die normaal gesproken buiten bereik zijn in je menselijke vorm.

Naast het hoofdverhaal zijn er tal van spannende nevenmissies om aan te pakken: pak een hengel en maak de vangst van de dag, zoek naar insecten verspreid over het land of ga op zoek naar verborgen geesten genaamd Poes! Je weet maar nooit, misschien krijg je iets goeds!

Ga je zwaarste uitdaging tot nu toe aan in Hero Mode, beschikbaar vanaf het begin van de game. In deze gespiegelde versie van Hyrule zullen vijanden twee keer zoveel schade toebrengen en zullen er minder harten zijn!

Als je moe wordt van de strijd, kun je amiibo (apart verkrijgbaar) gebruiken om je te helpen! Je kunt een bonusuitdaging ontgrendelen die exclusief is voor The Legend of Zelda: Twilight Princess HD met de Wolf Link-amiibo of op andere compatibele amiibo tikken om je avontuur te verbeteren.

Ben je klaar om de gevaren van het griezelige Twilight Realm het hoofd te bieden en Hyrule te redden van een zeker onheil?

  • Reis tussen de wereld van het licht en het vreemde Twilight Realm om Hyrule te redden van een duister lot
  • Verken mysterieuze kerkers en gebruik items om puzzels op te lossen en kwaadaardige vijanden te verslaan
  • Transformeer in een goddelijk beest om speciale vaardigheden te gebruiken en nieuwe gebieden te verkennen
Ad