Virtuos over porten BioShock en XCOM 2

Virtuos over porten BioShock en XCOM 2

2K Games zijn een sterke derde partij voorstander van de Nintendo Switch met collecties zoals BioShock: The Collection, XCOM 2 Collection en Borderlands Legendary Collection.

Virtuos , het team dat alle ports afhandelde, sprak met Automaton Media over hoe ze met de port omgingen, maar ook over de moeilijkheden die ze tegenkwamen tijdens het werken aan de titels.

Hoe heeft u zowel BioShock: The Collection als XCOM 2 Collection geoptimaliseerd?

Fong: we begonnen met het spelen van de game op de eigenlijke console om prestatiehotspots te identificeren waar de framesnelheid zou dalen. Vervolgens hebben we zowel de CPU als de GPU geanalyseerd om de oorzaak van de problemen te achterhalen. Na het samenstellen en analyseren van alle hotspots hebben we een plan gemaakt om alles te optimaliseren.

We hebben de taken op een rijtje gezet en de efficiëntie van elk ervan geëvalueerd, zoals werkuren, de juiste mensen voor de taken en de mogelijke voordelen of gevolgen voor de algehele kwaliteit.

De prestaties van de CPU kunnen vrij snel worden gewijzigd door de resolutie en grafische instellingen te verlagen, dus CPU-optimalisatie heeft meestal prioriteit. Het vereist een gedetailleerd begrip van zowel hoe bepaalde functies worden geïmplementeerd als een strategie om de bronnen van de CPU zoveel mogelijk te veranderen of te gebruiken – het is een zeer tijdrovend proces.

We proberen altijd eerst de inherente functies van de switch te gebruiken met de Maxwell GPU voordat we de resolutie en beeldkwaliteit verlagen. Het behouden van een stabiele framesnelheid is belangrijker dan het behouden van grafische kenmerken van versies van het spel op krachtigere hardware.

Met dat in gedachten rangschikken we grafische functies in volgorde van prioriteit en kunnen we enkele van de functies met de laagste prioriteit vereenvoudigen of verwijderen.

Over BioShock: The Collection

Ervaar de onvergetelijke werelden en monumentale verhalen van de bekroonde BioShock-serie met BioShock: The Collection. Reis naar de steden Rapture en Columbia in BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered en BioShock Infinite: The Complete Edition, inclusief alle add-on-content voor één speler. Vecht voor je leven en wees je vijanden te slim af, of het nu diep onder de golven is of hoog boven de wolken.

Inclusief:

  • BioShock Remastered: verken de onderzeese stad Rapture, een toevluchtsoord voor de grootste geesten van de samenleving die is overgegaan in een dystopische nachtmerrie die is veroorzaakt door de overmoed van één man.
  • BioShock 2 Remastered: zie Rapture door de ogen van Subject Delta, een geducht Big Daddy-prototype op een missie op leven en dood om zijn vermiste Little Sister te redden.
  • BioShock Infinite: The Complete Edition: privédetective Booker DeWitt is verschuldigd aan de verkeerde mensen en moet een onmogelijke taak op zich nemen: naar een vliegende stad boven de wolken reizen en een vrouw genaamd Elizabeth redden.

Over XCOM Collection

De XCOM® 2-collectie bevat de bekroonde strategiespel XCOM 2, vier DLC-pakketten (Resistance Warrior-pakket, Anarchy’s Children, Alien Hunters, Shen’s Last Gift) en de War of the Chosen-uitbreiding in één pakket. Activeer een van de extra inhoud (DLC’s en de uitbreiding) of speel gewoon het basisspel.

XCOM® 2:

Aliens heersen over de aarde en beloven een schitterende toekomst voor de mensheid terwijl ze in het geheim een ​​sinistere agenda verbergen. Als leider van een guerrillamacht die met onmogelijke kansen wordt geconfronteerd, moet je een wereldwijd verzet ontketenen om de buitenaardse dreiging te elimineren en de mensheid te redden van uitsterven.

XCOM® 2: War of the Chosen:

Deze uitbreiding voegt uitgebreide nieuwe content toe in de strijd tegen ADVENT, waaronder nieuwe Hero-klassen, krachtige nieuwe vijanden, nieuwe missies, omgevingen en meer diepgang in strategische gameplay.

VIER DLC-PAKKETTEN:

  1. Resistance Warrior Pack: pas je team van verzetsstrijders aan met een set bonusoutfits en hoofduitrusting, evenals aangepaste bepantsering en gezichtscamouflage.
  2. Anarchy’s Children: dit contentpakket met rebelliethema introduceert meer dan 100 nieuwe exotische aanpassingen voor het hele arsenaal aan pantsers dat beschikbaar is voor je XCOM-soldaten. Deze opties zijn puur cosmetisch en hebben geen invloed op de statistieken van een soldaat.
  3. Alien Hunters: Transformeer de soldaten van XCOM in een elite buitenaards jachtteam met indrukwekkende nieuwe wapens en bepantsering om het op te nemen tegen nieuwe buitenaardse heersers die je squadron gedurende een hele campagne zullen achtervolgen. Extra cosmetische upgrades voor soldaten en de Avenger zijn inbegrepen, evenals een nieuwe epische missie waarbij Central Officer Bradford een squadron leidt onder begeleiding van een oude vriend.
  4. Shen’s laatste geschenk: onderzoek ADVENT’s ‘Lost Towers’-faciliteit waar hoofdingenieur Lily Shen je team vergezelt op zoek naar het geheime afstudeerproject van haar overleden vader. Ontdek een unieke nieuwe soldatenklasse, compleet met krachtige nieuwe gevechtsvaardigheden, strategiemechanismen en aanpassingsopties.