Virtuos – port Final Fantasy X | X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII

Virtuos – port Final Fantasy X | X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII

Virtuos, gespecialiseerd in het porten van multiplatform-spellen voor Nintendo Switch, bevestigden dat ze achter een aantal nieuwe Nintendo Switch-ports zitten.

Meer specifiek zorgen ze voor Final Fantasy X | X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII: The Zodiac Age voor Nintendo Switch.

Over Virtuos

Dit is dezelfde studio die Dark Souls Remastered en L.A. Noire to Switch heeft gebracht.

Virtuos is erg trots dat Square-Enix vorige maand een aantal opwindende nieuwtjes heeft aangekondigd voor de legendarische Final Fantasy®-franchise. In 2019 debuteren, naast de Xbox One-versie, de meest iconische inzendingen van de saga-serie voor het eerst op Nintendo Switch. Final Fantasy® X en / X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII De Zodiac Age staan ​​op de lijst.

In de loop der jaren heeft Virtuos zich beziggehouden met meerdere remaster-versies van Final Fantasy® X / X-2 HD Remaster en Final Fantasy® XII The Zodiac Age op pc, PlayStation 3, PlayStation 4 en PS Vita.

Virtuos werkt momenteel aan de gezamenlijke ontwikkeling van de Nintendo Switch- en Xbox One-versie voor beide titels.


Gezien de verbazingwekkende kwaliteit van de ports die in het verleden door Virtuos zijn gemaakt, zijn beide Final Fantasy-titels op zijn zachtst gezegd in goede handen.

Ad