Virtuos vertelt meer over porten naar Nintendo Switch

Virtuos vertelt meer over porten naar Nintendo Switch

Tegenwoordig zijn er een aantal gerenommeerde ontwikkelingsbedrijven die Nintendo Switch-poorten maken, waaronder Virtuos. De ontwikkelaar is er sinds het eerste debuut van het systeem, toen het werd ondersteund met bijgewerkte versies van games zoals L.A. Noire, en het is sindsdien ondersteuning blijven bieden voor het apparaat. Er is opgemerkt dat sommige van zijn meer recente inspanningen, zoals Dying Light en NieR: Automata, tot de meest opmerkelijke conversies behoren die beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch.

Virtuos over porten

In een recente editie van Famitsu stond een interview met de CEO van Virtuos, Gilles Langourieux, waarin hij de strategie van het bedrijf voor het porten van games naar de Nintendo Switch besprak. Met betrekking tot genoemd onderwerp is het volgende besproken:

Je kunt stellen dat Virtuos past bij de tijd waarin we leven.

Gilles: Het is ook essentieel om het belang van de Nintendo Switch als platform voor Virtuos in termen van de markt te benadrukken. Wanneer gamemakers ervoor kiezen om hun creaties voor verschillende thuisconsoles te distribueren, bouwen ze vaak eerst de game voor de PlayStation 5 of Xbox Series X/S in hun eigen studio’s en gaan ze vervolgens door naar de Nintendo Switch. Veel mensen hebben moeite met het porteringsproces, maar Virtuos is opgericht in de asset-ontwikkelingsindustrie, daarom hebben we uitgebreide ervaring op dit gebied. De Nintendo Switch-versies van titels als Dying Light: Platinum Edition en NieR: Automata The End of YoRHa Edition hebben veel lof gekregen voor het regiewerk dat we erin hebben gestoken, en we hebben daar veel lovende feedback over gekregen inspanning.

Je hebt toch zeker veel ervaring op het gebied van porten? Welke soorten insidergeheimen en handelsgeheimen bezit u?

Gilles: Als je iets probeert over te zetten naar de Switch, wil je dat de code zo efficiënt mogelijk is. Desalniettemin zijn er geen “repareer-alles”-antwoorden, zoals “Als we dit doen, komt alles in orde.” In plaats daarvan moet je voor elk spel een unieke aanpak bedenken. Het eerste dat we gaan doen, is de game op de Switch uitvoeren. Nadat we dat hebben gedaan, kunnen we eventuele problemen identificeren en oplossingen bedenken. We kunnen bijvoorbeeld iets zeggen als: “De CPU’s worden op dit moment zwaar belast, laten we dit proberen!” Voor dat doel putten we uit de expertise die we hebben opgedaan in de loop van vele jaren van remasteringwerk.

Over Virtuos

Virtuos is een gerenommeerd bedrijf voor het maken van inhoud dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van videogames en de productie van illustraties. Het bedrijf is opgericht in 2004. We hebben ongeveer 3.500 fulltime specialisten in dienst en onze activiteiten zijn verspreid over Azië, Noord-Amerika en Europa.

Virtuos heeft een missie om de toekomst van het maken van games vorm te geven. Om deze missie te volbrengen, zoeken ze de wereld af naar de meest getalenteerde individuen op het gebied van kunst, techniek en gamedesign; deze personen voorzien van de meest geavanceerde technologieën, tools en technologie die beschikbaar zijn in de branche; en toekomstige gamemakers in staat stellen samen te werken met de meest succesvolle gamebedrijven ter wereld.

Ondanks het feit dat we al hebben samengewerkt met 18 van de 20 grootste entertainmentbedrijven ter wereld, blijven we onze creatieve en gezamenlijke ontwikkelingservaring bieden aan de meest succesvolle merken in elke branche. Hier kun je meer te weten komen over The Virtuos Experience.

ONZE KERNWAARDEN

UITSTEKEND

Elke Virtuosi is aangeworven vanwege hun ambitie om van de wereld een betere plek te maken. We maken er een punt van om te garanderen dat elk project, elke trainingsfase en elk team elk lid veel kansen biedt om zijn of haar capaciteiten aan te scherpen en aan anderen te demonstreren. Voor ons is kwaliteit geen vaag idee; we definiëren het, we bestuderen hoe we het kunnen genereren en we meten het op elke denkbare manier, aangezien het voor ons van vitaal belang is om aan de verwachtingen die onze klanten van ons hebben te voldoen of deze te overtreffen.

POSITIVITEIT

Het is onze taak om mensen gelukkig te maken; daarom is het essentieel dat het werk dat we doen, bijdraagt ​​aan prettige gevoelens. We bevorderen ook een klimaat van optimisme in ons team, wat ons helpt onze concentratie te behouden op het produceren van werk van hoge kwaliteit dat het verdient om ervaren te worden, hetzij in de game of op een groot scherm. Omdat we vinden dat de moeilijkste uitdagingen ook de meest bevredigende zijn om op te lossen, geeft een positieve houding ons de wens om kritiek te accepteren en een stap verder te gaan om te voldoen aan de verwachtingen die aan ons worden gesteld.

VERTROUWEN

Vertrouwen in elkaar is noodzakelijk om effectieve verbindingen op te bouwen. Wij zijn van mening dat de enige manier om te garanderen dat het intellectuele eigendom dat aan ons is toevertrouwd volledig wordt beschermd en dat onze klanten werk ontvangen dat betrouwbaar, van hoge kwaliteit, op tijd en binnen hun financiële beperkingen is voltooid, is door gebruik te maken van de zeer beste beschikbare tools, processen en juridische middelen. Dit vertrouwen geldt ook voor onze eigen teams; we doen er alles aan om een ​​inclusieve werkplek te creëren waarin alle leden van een team vrijelijk met elkaar kunnen omgaan.

Ad