Vitamin Connection – Eerste 22 minuten

Vitamin Connection – Eerste 22 minuten

Benieuwd of de komende titel Vitamin Connection van WayForward geweldig zal zijn om met je vrienden te spelen?  Dankzij Nintendo Hall kun je nu snel een kijkje nemen in de openingsminuten van het co-op-stijlavontuur hieronder.

Blaas door het menselijk lichaam met Vita-Boy en Mina-Girl, terwijl ze racen om een ​​gezin te redden van kwaadaardige ziekteverwekkers!

video

Over Vitamin Connection

Bereid je voor op een enorme dosis plezier in een microscopische wereld – alleen of samen met een partner!

Stap in de rol van Vita-Boy & Mina-Girl, co-piloot van het Capsuleschip om vuile ziekteverwekkers uit het lichaam van een gastheer weg te vagen.

Met behulp van innovatieve bedieningselementen zapt u vijanden neer met uw Vitamine Beam, zwaait u met de handige klauwmodule van het schip en draait u door kleurrijke, doolhofachtige omgevingen om de leden van de Sable-familie te redden – inclusief de hond! – uit een assortiment gevaarlijke en steeds gekker wordende problemen. Elke fase bevat ook gevarieerde subgames waarmee je naar de overwinning kunt kantelen, grijpen en dansen!

Wanneer u samen speelt, is coördinatie van cruciaal belang, omdat de ene speler de Joy-Con-controller verticaal houdt om te bewegen en te schieten, en de andere de Joy-Con horizontaal houdt om te draaien en te richten. Alleen door een verbinding tot stand te brengen en de vitaminekracht van Vita-Boy & Mina-Girl te benutten, kun je de moleculaire dreiging stoppen!

Belangrijkste kenmerken:

  • Vecht tegen bacteriën met je Capsuleschip in zes kleurrijke werelden plus talloze bonusverhalen!
  • Speel verschillende sub-games met precisiedraaien, ritmische actie, op IR gebaseerde reflextests en andere uitdagingen!
  • Unieke en innovatieve Joy-Con-bedieningselementen met HD Rumble!
  • Jam voor een internationale muzieksamenwerking die alles omvat van J-pop tot hiphop!
  • Speel alleen of werk samen met een vriend in de asymmetrische modus voor twee spelers!
  • Ontgrendel de modus “New Game Pro” om het verhaal vanuit een geheel nieuw perspectief te ervaren als de antiheld … Pro-Biotic!
Ad