Vitamin Connection wordt 20 februari digitaal gelanceerd; Nieuwe trailer vrijgegeven

Vitamin Connection wordt 20 februari digitaal gelanceerd; Nieuwe trailer vrijgegeven

De geheel nieuwe Vitamin Connection voor Nintendo Switch van WayForward heeft een uitgebreide blik gegeven van de schattige en innovatieve gameplay!

WayForward heeft de officiële trailer voor de komende coöptitel onthuld, met een officiële releasedatum van 20 februari 2020 in de eShop. De korte preview toont het hoofdverhaal – waar Vita-Boy en Mina-Girl de gezondheid van de Sable Family moeten beschermen. Spelers zullen hen helpen door de Joy-Con te kantelen om hun schip door het menselijk lichaam te sturen en een verscheidenheid aan hulpmiddelen gebruiken om obstakels en vijanden veilig te elimineren!

video
play-rounded-fill

Over Vitamin Connection

Bereid je voor op een grote dosis opwinding die wordt geleverd in een microscopisch pakket met Vitamin Connection voor Nintendo Switch! Deze exclusieve Switch-actietitel voor één of twee spelers is ontwikkeld door WayForward en fysiek gepubliceerd door Limited Run Games, en levert sensaties, lacht en gevarieerde gameplay als geen ander op het systeem.

In Vitamin Connection nemen spelers de rol aan van Vita-Boy en Mina-Girl en nemen ze de controle over het minuscule Capsuleschip om kwaadaardige bacteriën te bestrijden vanuit levende organismen. Door subatomaire vijanden met je Vitamine Beam te vernietigen, een speciaal klauwhulpmiddel te gebruiken en door doolhofachtige fasen te navigeren, red je de leden van de Sable-familie – inclusief de hond! – van een verscheidenheid aan gevaarlijke en steeds gekker wordende problemen. Elk niveau bevat ook sub-games met ritme-uitdagingen, Pong-achtige reflextests en meer.

Hoewel de hele game alleen kan worden gespeeld, beschikt Vitamin Connection ook over een innovatieve, asymmetrische lokale co-op-modus voor twee spelers, waarin de ene speler de beweging en het schieten van het capsuleschip bestuurt, terwijl de andere de rotatie en het richten van het schip regelt. Coördinatie en een verbinding tussen spelers zijn essentieel voor succes!

Ad