Vivid Knight – Eerste 26 minuten

Vivid Knight – Eerste 26 minuten

Vivid Knight, een roguelike avonturengame, is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Bekijk de eerste 26 minuten dankzij Handheld Players.

video
play-rounded-fill

Over Vivid Knight

Vivid Knight is een roguelike avonturenspel waarin je je vrienden moet redden van juwelen en hun krachten moet combineren om het perfecte feest te bouwen! Verken een kerker die altijd verschuift en gebruik de edelstenen die je vindt om de Zwarte Heks te verslaan!

Richt naar het centrum van de kerker!

Verken een kerker die met elke game evolueert, vecht tegen de zwarte heks die zich binnenin schuilhoudt en bevrijd je vrienden uit hun juwelengevangenis!

Verkrijg de juwelen!

Verzamel de edelstenen (d.w.z. troepen) verspreid over de kerker en voeg ze toe aan je feest. Verzamel duplicaten van dezelfde diamant om hun statistieken te verbeteren!

Maak je eigen ridderorde!

Als je diamanten aan je feest toevoegt, worden sterke symboolkrachten geactiveerd. Om een ​​reeks effecten te activeren en je eigen unieke squadron te vormen, mix en match je de kleuren en symbolen van de edelstenen die je vindt.

Maak gebruik van diamanten om je feest te helpen!

Spelers kunnen hun groep een boost geven in gevechten door magische vaardigheden en items te gebruiken die verborgen zijn in edelstenen.

Gebruik je edelstenen verstandig om de vijanden te verslaan die je in de kerker tegenkomt!

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar.

De kerker heeft verschillende uitrustingen.

Als je accessoires uitrust, bieden ze een reeks voordelen, waardoor je team een ​​extra boost krijgt.

Kies de juiste feestuitrusting en misschien maak je wel een kans tegen de Zwarte Heks!