Void Bastards – Beschikbaar vanaf 7 mei 2020

Void Bastards – Beschikbaar vanaf 7 mei 2020

ESRB had vermeld dat er een Nintendo Switch-release van roguelike shooter Void Bastards op komst was. We kunnen eindelijk bevestigen dat het waar is!

Uitgever Humble Bundle en ontwikkelaar Blue Manchu hebben officieel aangekondigd dat de game op 7 mei 2020 op Nintendo Switch verschijnt.

Voorlopig hebben we geen officiële details over een fysieke release – hoewel de ontwikkelaars van de game hebben geplaagd dat deze ‘in de maak’ is.

video

Over Void Bastards

Vergeet alles wat je weet over first-person shooters: Void Bastards vraagt ​​je de leiding te nemen, niet alleen je geweer te richten en te schieten. Jouw taak is om de rag-tag Void Bastards uit de Sargasso-nevel te leiden. U beslist zelf: waar u heen gaat, wat u moet doen en wie u moet bevechten. En dan moet je die strategie uitvoeren tegenover vreemde en vreselijke vijanden.

Aan boord van vervallen ruimteschepen plan je je missie, rekening houdend met de indeling van het schip, welke gevaren en vijanden je tegen kunt komen en welke terminals en andere scheepssystemen je in je voordeel kunt gebruiken ..

Ga voorzichtig door de gevaarlijke schepen, zoek naar voorraden en manipuleer controlesystemen. Reageer op wat je vindt – ga je naar de generator om de stroom weer online te brengen of vecht je je een weg naar de beveiligingsmodule om de verdediging van het schip uit te schakelen? Kies zorgvuldig wanneer je moet vechten, wanneer je moet rennen en wanneer je gewoon een klootzak wilt zijn.

Gebruik je hard gewonnen voorraden om gereedschappen en wapens te improviseren, van de afleidende robokat tot de vreselijk onstabiele clusterafweer.

Navigeer door je kleine ontsnappingspod door de enorme nevel. Vlucht voor lege walvissen en piraten en vermijd beleefd de hongerige kluizenaars. Ondertussen moet je blijven zoeken naar voedsel, brandstof en andere bronnen die je in leven houden.

Void Bastards biedt een campagne van 12-15 uur die je kunt voltooien met een eindeloze voorraad gevangenen, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Als iemand sterft, stapt een ander naar voren om het gevecht voort te zetten. Maakt u zich echter geen zorgen, want elke creatieve vooruitgang die u heeft gemaakt, blijft van de ene naar de andere behouden.

Pak je regelaar en maak je klaar voor een nieuwe trip naar de Sargasso Nebula Void Bastards komt op 7 mei naar de Nintendo Switch en PS4!

Ad