Void Bastards – Fysieke release op komst

Void Bastards – Fysieke release op komst

De ontwikkelaars achter roguelike shooter Void Bastards plaagden dat er een fysieke release van de game in de maak was voor Nintendo Switch.

Het lijkt erop dat zowel verzamelaars als fans van het spel het binnenkort in handen kunnen krijgen! Verschillende retailers, zoals Amazon, hebben pre-orders geopend voor een fysieke Nintendo Switch-versie van de game.

Volgens de lijst wordt het fysieke pakket op 18 september 2020 uitgebracht.

video

Over Void Bastards

Vergeet alles wat je weet over first-person shooters: Void Bastards vraagt ​​je de leiding te nemen, niet alleen je geweer te richten en te schieten. Jouw taak is om de rag-tag Void Bastards uit de Sargasso-nevel te leiden. U beslist zelf: waar u heen gaat, wat u moet doen en wie u moet bevechten. En dan moet je die strategie uitvoeren tegenover vreemde en vreselijke vijanden.

Aan boord van vervallen ruimteschepen plan je je missie, waarbij je rekening houdt met de indeling van het schip, welke gevaren en vijanden je tegen kunt komen en welke terminals en andere scheepssystemen je in je voordeel kunt gebruiken …

Ga voorzichtig door de gevaarlijke schepen, zoek naar voorraden en manipuleer controlesystemen. Reageer op wat je vindt – ga je naar de generator om de stroom weer online te brengen of vecht je je een weg naar de beveiligingsmodule om de verdediging van het schip uit te schakelen? Kies zorgvuldig wanneer je moet vechten, wanneer je moet rennen en wanneer je gewoon een klootzak wilt zijn.

Gebruik je hard gewonnen voorraden om gereedschappen en wapens te improviseren, van de afleidende robokat tot de vreselijk onstabiele clusterafweer.

Navigeer door je kleine ontsnappingspod door de enorme nevel. Vlucht voor lege walvissen en piraten en vermijd beleefd de hongerige kluizenaars. Al die tijd moet je blijven zoeken naar voedsel, brandstof en andere bronnen die je in leven houden.

Void Bastards biedt een campagne van 12-15 uur die je kunt voltooien met een eindeloze voorraad gevangenen, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Als iemand sterft, stapt een ander naar voren om het gevecht voort te zetten. Maakt u zich echter geen zorgen, want elke creatieve vooruitgang die u heeft gemaakt, blijft van de ene naar de andere behouden.