Void Prison komt spoedig

Void Prison komt spoedig

Volgens een aankondiging van beide bedrijven werken Voidrock Studios en SneakyBox samen om de release van Void Prison voor Nintendo Switch voor te bereiden. Vanaf 19 januari 2023 kunnen fans het kopen.

video
play-rounded-fill

Over Void Prison

Het twin-stick schietspel Void Prison zit boordevol intense actie. De speler wordt geplaatst in een steeds kleiner wordende lege ring in het oneindige arcadespel, en hun doel is om in leven te blijven door golven vijanden af ​​te weren met behulp van een verscheidenheid aan wapens en power-ups die tijdens de run kunnen worden opgepakt.

De gameplay van de Void Prison-game is gemodelleerd naar die van klassieke bullet hell-videogames en is ontworpen om eenvoudig te leren maar uitdagend om volledig onder de knie te krijgen. De spelers krijgen de kans om verschillende mijlpalen te behalen, nieuwe skins en power-ups te ontgrendelen en het op te nemen tegen andere spelers van over de hele wereld in een poging om hun naam bovenaan de wereldwijde ranglijsten te plaatsen.

Kenmerken

  • Pixelkunst en effecten die eenvoudig maar verbluffend en opvallend zijn
  • Verschillende prestaties en rankings op internationale leaderboards
  • Oneindige gameplay in arcadestijl met een focus op vriendschappelijke competitie en bevredigende beloningen
  • Ontgrendelbare skins en power-ups, evenals een uitgebalanceerde gameplay-loop die spelers aanmoedigt om met elke run beter te worden
  • Meerdere unieke soorten vijanden

In de Nintendo Switch eShop wordt de prijs van Void Prison verlaagd tot slechts $ 2,99.

Ad