void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 – Engelse versie bevestigd

void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 – Engelse versie bevestigd

NIS America heeft bevestigd dat Terrarium 2 beschikbaar zal zijn in het Engels. De game komt in 2023 uit in Noord-Amerika en Europa.

video
play-rounded-fill

Over void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2

ongeldig* tRrLM2(); /Void Terrarium 2 is een vervolg op de kerker-RPG. Toriko, het laatste menselijke meisje dat nog leeft, en een onderhoudsrobot zijn terug in het spel. De hele game speelt zich af in een wereld waar vervuiling een probleem is. Als robot kunnen spelers van Toriko een terrarium maken en materialen uit kerkers halen.

Dompel jezelf onder in een dystopische wereld waar giftige schimmels zich hebben verspreid en de laatste mens wordt bewaakt door een robot. Het tweede spel in de Void Terrarium-serie is gemaakt door Nippon Ichi Software. Het laat zien wat er gebeurt na het mislukte plan van cloudAI om mensen weer tot leven te brengen.

Robbie de robot en zijn menselijke vriend Toriko konden goed met elkaar overweg totdat ze ziek werd met een dodelijke nieuwe ziekte. Om haar te redden, moet Robbie teruggaan in de tijd en in de overblijfselen van cloudAI’s herinneringen zoeken naar aanwijzingen over deze mysterieuze ziekte. Alleen dan kan de laatste mens op aarde worden gered.

Kenmerken

  • Wapenmeester: als je door kerkers gaat, kun je je favoriete wapen een hoger niveau geven. Door te leren hoe je wapens moet gebruiken, krijg je de extra kracht die je nodig hebt om de uitgestrekte woestenijen te verkennen.
  • Mystery Bonussen: Mystery Rooms, bereikbaar via gele portalen, hebben zeldzame kisten met een breed scala aan voordelen, zoals krachtige uitrusting, nieuwe vaardigheden of ultra-zeldzame vaardigheden die het verloop van je expeditie kunnen veranderen!
  • Aanpasbare Companion: Terugkerend van het origineel, void* tRrLM2(); / void Terrarium 2 geeft Toriko meer manieren om gepersonaliseerd te worden, zoals nieuwe kleding, kapsels en accessoires. Geef haar de make-over die ze altijd al wilde hebben.
  • Terrariumverzorging – Houd uw terrarium op de juiste vochtigheid en temperatuur door zaden te planten en ze te verzorgen terwijl ze groeien. Kies vervolgens je nieuwe planten om als decoratie voor je terrarium te gebruiken.

ongeldig* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 zal beschikbaar zijn in zowel fysieke als digitale formaten.

Ad