void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 – Launch trailer

void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 – Launch trailer

void* tRrLM2(); /Void Een gloednieuwe trailer is voorbereid door NIS America ter ere van de release van Void Terrarium 2 voor de Nintendo Switch in westerse markten. Een andere glimp van het roguelike rollenspel wordt hier gegeven.

video
play-rounded-fill

Over void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2

Stel je voor dat je je in een dystopische samenleving bevindt die is overspoeld door een giftige schimmel. De enige mens die heeft weten te overleven wordt bewaakt door een robot. De tweede game in de Void Terrarium-serie wordt uitgebracht door Nippon Ichi Software. Deze game behandelt de nasleep van het plan van de overwonnen cloudAI om de mensheid te herstellen en vervolgt het verhaal uit de eerste game.

Robbie de robot en zijn menselijke metgezel Toriko hadden samen een rustig leven kunnen leiden tot ze ziek werd met een gevaarlijke nieuwe kwaal. Robbie moet terug in de tijd gaan en de overblijfselen van cloudAI’s herinneringen doorzoeken om hints te vinden over de mysterieuze ziekte waaraan ze lijdt. Alleen dan kan ze verzekeren dat de laatste mens ter wereld nog een dag zal meemaken.

Kenmerken

  • Weapons Master geeft je de mogelijkheid om je favoriete wapen te verbeteren terwijl je verschillende kerkers verkent. Als je leert hoe je wapens effectief kunt gebruiken, krijg je de extra kracht die je nodig hebt om door de uitgestrekte woestenijen te gaan!
  • Mystery Bonussen — Mystery Rooms, die toegankelijk zijn via gele portalen, bevatten zeldzame kisten die een breed scala aan voordelen kunnen bevatten, zoals krachtige uitrusting, nieuwe vaardigheden of zeer zeldzame talenten die de potentie hebben om de richting van jouw reis!
  • Een return maken van de eerste, void* tRrLM2(); / Void Dit is de aangepaste metgezel. Toriko kan nu op verschillende nieuwe manieren worden aangepast, dankzij de toevoeging van nieuwe outfits, kapsels en accessoires in Terrarium 2! Geef haar de make-over die ze zich altijd al heeft voorgesteld!
  • Terrariumverzorging – Door zaden in uw terrarium te planten en ze goed te verzorgen terwijl ze zich ontwikkelen, kunt u de temperatuur en luchtvochtigheid stabiel houden. Verzamel daarna stekken van je pas gekweekte planten om als accenten in je terrarium te gebruiken.

nietig* tRrLM2(); /De Nintendo Switch-versie van Void Terrarium 2 kan zowel digitaal als fysiek worden gekocht.

Ad