Volgende Dead By Daylight crossover is horror serie Ringu

Volgende Dead By Daylight crossover is horror serie Ringu

Behaviour Interactive kondigde de volgende horror-crossover aan die naar Dead By Daylight komt. Dead By Daylight Chapter 23 zal een cross-over bevatten met de cultklassieker Japanse horrorserie Ringu, misschien beter bekend als The Ring to the West. Op het moment van schrijven is er niet veel anders over de crossover onthuld, maar het lijkt erop dat het hoofdstuk meer geïnspireerd zal zijn door de originele roman uit 1991 en de film uit 1998 dan door de meer recente interpretaties.

video
play-rounded-fill

Een beklijvend stukje horrorgeschiedenis voegt zich bij de uitgebreide selectie van Dead by Daylight. Ringu komt naar The Fog met een nieuw hoofdstuk geïnspireerd op de roman van Kōji Suzuki en de originele veelgeprezen verfilming. Je hebt iets meer dan zeven dagen om die vaardigheden aan te scherpen, dus duik zeker terug in Dead by Daylight ter voorbereiding op hoofdstuk 23 in maart 2022.

Over Dead By Daylight

De dood is geen ontsnapping.

Heb je ooit willen spelen als een van de personages uit je favoriete horrorfilms? Dead by Daylight is een 1v4-multiplayergame waarin je kunt kiezen tussen het spelen van een onstuitbare Killer en een van de vier Survivors die een gruwelijke dood proberen te ontwijken. Deze editie bevat 9 moordenaars en 10 overlevenden om uit te kiezen en 3 cosmetische pakketten.

OVERLEVEN SAMEN… OF NIET – Overlevenden kunnen samenwerken met de anderen of egoïstisch zijn. Uw overlevingskans hangt af van of u als team samenwerkt of alleen gaat. Lukt het jou om de moordenaar te slim af te zijn en uit hun Killing Ground te ontsnappen?

EEN FEEST VOOR KILLERS – Dead by Daylight komt uit alle hoeken van de horrorwereld. Als moordenaar kun je spelen als een krachtige slasher tot angstaanjagende paranormale entiteiten. Maak uzelf vertrouwd met uw moordgebieden en beheers de unieke kracht van elke moordenaar om uw slachtoffers te kunnen jagen, vangen en offeren. Dit dodelijke kat-en-muisspel laat je ook enkele van de meest iconische Killers and Survivors uit horrorfranchises ontmoeten.

DIEPER EN DIEPER – Elke moordenaar en overlevende heeft zijn eigen diepe voortgangssysteem en tal van ontgrendelbare items die kunnen worden aangepast aan je eigen persoonlijke strategie. Ervaring, vaardigheden en begrip van de omgeving zijn essentieel om de moordenaar te kunnen achtervolgen of te slim af te zijn.

ECHTE MENSEN, ECHTE ANGST – De unieke levels en echte menselijke reacties op pure horror maken van elke gamesessie een onverwacht scenario. Je kunt nooit voorspellen hoe het zal aflopen. Sfeer, muziek en huiveringwekkende omgevingen worden gecombineerd tot een angstaanjagende ervaring. Als je genoeg tijd hebt, ontdek je misschien zelfs wat er in The Fog verborgen zit.

Ad