Volgende Pokemon Scarlet & Violet-update – komt eind april

Volgende Pokemon Scarlet & Violet-update – komt eind april

Een paar weken geleden hebben Game Freak en Nintendo een gloednieuwe update uitgebracht voor de Scarlet- en Violet-versies van Pokémon. Hoewel het met wat nieuwe inhoud kwam, leek het ook veel problemen voor gebruikers te veroorzaken.

Het officiële Pokemon-account zei dat de volgende belangrijke software-update voor de game vóór eind april zou worden uitgebracht als de huidige streefdatum.

Wat lost de volgende Pokemon Scarlet / Violet-update op?

Deze specifieke update verhelpt enkele van de problemen die zich hebben voorgedaan met eieren tijdens het spelen van het spel. Volgens de Pokemon-fansite Serebii krijgen spelers die de pech hadden een ei te vangen in plaats van Walking Wake of Iron Leaves de kans om deel te nemen aan een tweede ronde van het Raid-evenement. Noch The Pokemon Company noch Game Freak hebben echter een verklaring afgelegd over het veel grotere probleem van het verloren gaan van opgeslagen gegevens als gevolg van een bug die in de meest recente update is geïntroduceerd. Dit probleem lijkt te zijn veroorzaakt door een koppeling met de mobiele applicatie Pokemon GO of door het downloaden van de aankomende The Hidden Treasure of Area Zero downloadbare content die in de herfst zal worden uitgebracht. Geen van beide bedrijven heeft een verklaring afgelegd over deze kwestie.

Ad