Volta-X aangekondigd

Volta-X aangekondigd

GungHo heeft onlangs aangekondigd dat het Volta-X naar de Nintendo Switch zou brengen. (Maar nog geen echte beelden).

Over Volta-X

Volta-X plaatst spelers in PvP-gevechten en geeft toegang tot het resourcebeheer van elke robot, waardoor het een volledig gecontroleerde ervaring wordt.

Met stalen boorlasers, high-impact ketting en knots en ongelooflijk snelle raketwerpers, zullen spelers geen probleem hebben met het bouwen van hun ultieme gevechtsmachine. Eenmaal voorbereid, kunnen ze een bemanning van schattige dierenfiguren met speciale vaardigheden toewijzen om hen te besturen. Het gebruik van de beste apparatuur is essentieel voor de overwinning op het gebied van robots!

Spelers zullen deelnemen aan de League of Robots, een toernooi waar spelers met hun robots strijden in ongelooflijke gevechten om kampioen te worden! Terwijl ze de bemanning overnemen, sturen spelers ze van de ene kamer naar de andere om wapens te stimuleren, branden te blussen en beschadigde apparatuur te repareren.

Het winnen van de League of robots kan natuurlijk niet alleen met robots. Het vereist ook een gelukkige en gezonde bemanning! Terug aan de basis zullen spelers nieuwe kamers bouwen, zoals lounges en cafetaria’s, om ervoor te zorgen dat hun dierenvrienden bereid zijn om nieuwe tegenstanders te ontmoeten. Wie is de volgende?