Volta-X – Gameplay Trailer

Volta-X – Gameplay Trailer

Wil je meer weten over de aankomende Volta-X voor Nintendo Switch? Dankzij GameSpot hebben we nu een geheel nieuwe gameplay-trailer voor de turn-based mech battle game.

In het bijzonder krijgen we meer inzicht in het aanpassingssysteem voor robots, enkele van de dierachtige piloten en een paar veldslagen in actie!

video

Over Volta-X

De World Volta Association is ‘s werelds meest vooraanstaande robotgevechtscompetitie, waar teams van over de hele wereld strijden om het kampioenschap. Je ragtag-team van buitenbeentjes is voorbestemd voor grootsheid omdat ze alle tegenstanders te slim af zijn, te slim af zijn en te slim af zijn.

Terwijl het team zich aansluit bij de hogere regionen van robottechnologie en concurrentie, leren ze dat er meer is in het leven van robotpiloten dan tegen elkaar strijden.

Volta-X ™ is een nieuw strategiespel waarin je het opneemt tegen tegenstanders in intense robotgevechten. Neem het op tegen andere spelers over de hele wereld terwijl je in de gelederen klimt en de duistere geheimen van Volta-X ontdekt in meeslepende verhaalgevechten.

In de strijd heb je meer controle dan alleen de bewegingen van je robot, je geeft je bemanningsleden ook opdracht om van kamer naar kamer te rennen om reparaties uit te voeren, branden te blussen en de wapens te activeren om je tegenstanders in gruzelementen te schieten. Om het meeste uit uw team te halen, moet u vooruit plannen en snel denken!

In de basisbouwmodus krijg je interactie met je bemanningsleden buiten de arena. Leer hun achtergrondverhaal en bouw de kamers waar ze blij van worden, zodat ze kunnen trainen.

Als je een team hebt gepompt om te winnen, bouw dan een lab om nieuwe technologie te onderzoeken en een arsenaal om nieuwe wapens te bouwen die je kunt gebruiken in de strijd. Met bijna eindeloze combinaties van robotupgrades, is de droom van het ontwerpen van je eigen battle-bot uitgekomen!