Waarom ik Animal Crossing New Horizons speel

Waarom ik Animal Crossing New Horizons speel

Nintendo of America heeft een nieuwe trailer gedeeld die ons nog meer redenen geeft om Animal Crossing: New Horizons te spelen.

De Animal Crossing-serie heeft fans over de hele wereld een glimlach bezorgd. Hoor een paar spelers vertellen waarom ze Animal Crossing spelen en waarom ze enthousiast zijn over Animal Crossing: New Horizons op Nintendo Switch.

Over Animal Crossing New Horizons

Als de drukte van het moderne leven je in de steek laat, heeft Tom Nook een nieuwe onderneming in petto waarvan hij weet dat je hem zult waarderen: het Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket! Natuurlijk ben je paden tegengekomen met kleurrijke personages dichtbij en ver weg. Had een geweldige tijd als een van de stadsmensen. Misschien heb je zelfs een nieuw blad omgedraaid en je toegewijd aan openbare dienstverlening! Maar diep van binnen, is er niet een deel van jou dat verlangt naar … vrijheid? Dan is misschien een lange wandeling over het strand van een verlaten eiland, waar een rijke rijkdom aan ongerepte natuur wacht, precies wat de dokter heeft bevolen!

Vreedzame creativiteit en charme wachten op je terwijl je je handen uit de mouwen steekt en je nieuwe leven maakt wat je maar wilt. Verzamel middelen en maak alles, van comfort voor het scheppen tot handige tools. Omarm je groene duim terwijl je op nieuwe manieren met bloemen en bomen omgaat. Zet een woning op waar de regels van wat binnen en buiten gaat niet meer van toepassing zijn. Sluit vriendschap met nieuwkomers, geniet van de seizoenen, polsstokspringen over rivieren terwijl je verkent en meer!

Kenmerken:

  • Pas je karakter en huis aan en versier het landschap (met meubels, als je wilt!), terwijl je je eigen eilandparadijs creëert.
  • Ervaar een robuust nieuw crafting-systeem – verzamel materialen om alles te bouwen, van meubels tot gereedschappen!
  • Geniet van een verscheidenheid aan ontspannende activiteiten zoals tuinieren, vissen, decoreren, omgaan met charmante NPC’s en meer, terwijl klassieke Animal Crossing-ervaringen op leuke nieuwe manieren tot leven komen in de verlaten eilandomgeving.
Ad