Wanogre een speciale Palamute Buddy komt op 23 juli naar Monster Hunter Rise

Wanogre een speciale Palamute Buddy komt op 23 juli naar Monster Hunter Rise

Capcom heeft aangekondigd dat er op 23 juli een speciale buddy zal worden verspreid in Monster Hunter Rise.

Speciale vriend

De speciale buddy is een groene Palamute, ontworpen door de ontwikkelaars van de game, genaamd “Wanogre”, genoemd naar het monster Zinogre. Om deze speciale buddy te krijgen, moeten spelers “Extra-inhoud downloaden” door met Senri de koerier te praten en deze vervolgens ophalen bij de Buddy Handler door “Speciale buddy huren” te selecteren.

Naast Wanogre komt er ook een nieuwe evenementzoektocht. Dit is het hart van de held waar spelers twee monsters moeten bevechten: Tigrex en Diablos en dat zal tegelijkertijd zijn. Dit wordt een Hunter Rank 8 en wanneer deze is voltooid, krijgen spelers tien nieuwe Hunter Rank-titels.

Over Monster Hunter Rise

de nieuwste inzending in de veelgeprezen actie-RPG-serie komt naar de Nintendo Switch! Vecht tegen angstaanjagende monsters en gebruik je beloningen om een ​​enorme verscheidenheid aan epische wapens en bepantsering te maken. Monster Hunter Rise ligt in het schilderachtige land van Kamura Village, geïnspireerd op het oude Japan, en nodigt je uit om weelderige ecosystemen te verkennen en angstaanjagende monsters te bestrijden om de ultieme jager te worden. De gebeurtenissen van een halve eeuw na de verwoesting van de laatste ramp gebeuren.

Stijg naar nieuwe hoogten

Het debuut van de nieuwe Wirebug-monteur maakt op draad gebaseerde grijpacties mogelijk die kunnen worden gebruikt om kliffen en andere moeilijk bereikbare gebieden te beklimmen, wat nieuwe traversale en luchtaanvalopties biedt.

Nieuwe en terugkerende monsters

De game introduceert Magnamalo, een dreigend nieuw vlaggenschipmonster, evenals andere nieuwe monsters zoals de vormveranderende Aknosom, de amfibische Tetranadon en meer. Jagers kunnen ook tal van favoriete en terugkerende diersoorten uit eerdere Monster Hunter-games tegenkomen.

Canine-metgezellen

Nieuwe jachtpartners genaamd Palamutes kunnen worden gepersonaliseerd en gebruikt om over het terrein te rijden, waardoor spelers geheel nieuwe reis- en aanvalsopties krijgen. Bij solo-jachten kunnen spelers zowel een Palamute als een Palico selecteren om hen te helpen, terwijl multiplayer-jagers de een of de ander in het veld kunnen brengen.