Warborn aangekondigd

Warborn aangekondigd

Recentelijk bracht Raredrop Games naar buiten dat Warborn naar de Nintendo Switch komt.

video
play-rounded-fill

Over Warborn

Warborn is een turn-based-strategy shooter die misschien wel het beste te omschrijven valt als een crossover van Gundam en Advance Wars. Twee teams spelen hierbij tegen elkaar en besturen allebei verschillende mechs over het speelveld.

De mechs fungeren als soldaten die de strijd met elkaar aan gaan. Als bevelhebber van jouw eigen squadron neem je het tegen de computer of online tegen een andere speler op.

Vecht door een reeks vechtscenario’s in een volledige singleplayer-campagne of vecht voor glorie in 1vs1 online multiplayer.

– INZETTEN –
Kies uit een breed scala aan eenheden met verschillende vaardigheden en gevechtsrollen. Breid je krachten uit door versterkingen vanuit orbitale dropships aan te roepen.

– VAN TE VOREN –
Gebruik terreineigenschappen in uw voordeel en neem tactische beslissingen wanneer u uw troepen positioneert. Capture-structuren om extra implementatiesites en bronnen te verkrijgen.

– STRIJD –
Betrek de vijand met verschillende aanvalsopties. Inflict statuseffecten, plantvallen en ondersteun bondgenoten met behulp van unieke unitvaardigheden.

– COMMANDO –
Neem het commando als een van de vier verschillende commandanten. Elk heeft een krachtige persoonlijke mecha en vaardigheden die zijn afgestemd op een bepaalde speelstijl.

Raredrop Games heeft aangekondigd dat Warborn in 2019 zal verschijnen, een specifiekere datum werd helaas nog niet meegegeven.