Warborn – Eerste 15 minuten

Warborn – Eerste 15 minuten

Heb je de strategische knowhow om de robotgevechten van Warborn voor Nintendo Switch te overleven? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 15 minuten bekijken.

Warborn ziet spelers hun grasmat verdedigen tegen binnenvallende krachten in een wereld van zeshoekige rasters!

video
play-rounded-fill

Over Warborn

STA OP

Sta op en zet je in voor de strijd in de Variable Armor, een technologisch geavanceerd oorlogspak. Terwijl het politieke klimaat tussen facties uit balans is geraakt en het zonnestelsel in conflict is geraakt, leid je je stakingskracht van dodelijke mecha naar de overwinning in turn-based tactische gevechten.

COMMAND

Kies uit vier commandanten, die elk een andere factie vertegenwoordigen en hun eigen unieke kracht, eigenschappen en speelstijl met zich meebrengen. Denk tactisch na terwijl je je eenheden verplaatst, botst met rivaliserende mecha en bekijk het resultaat in dramatische gevechtssequenties, geïnspireerd op Japanse animatie uit de jaren 90.

INZET

Roep versterkingen vanuit de ruimte op door te kiezen uit een reeks in massa geproduceerde eenheden met verschillende gevechtsrollen. Verzamel een strijdmacht om de strijd aan te gaan en de vijand angst aan te jagen met imposante Variable Armours van de tweede generatie, exclusief bestuurd door je commandant.

ADVANCE

Ga voorwaarts en beveilig je suprematie op een slagveld van zeshoekige gebiedstegels. Gebruik verschillende terreintypes om dekking te zoeken of de vijand te ondermijnen, en verover structuren om extra middelen of inzetlocaties te verkrijgen.

GEVECHT

Veroorzaak statuseffecten, plantenvallen, ondersteun bondgenoten. Elk type Variable Armor is bewapend met zijn eigen specialistische uitrusting en unieke vaardigheden, zodat je de vijand kunt aanvallen met een verscheidenheid aan tactische opties.

CAMPAGNE

WARBORN speelt zich af in het Auros-systeem, in een tijd van oorlog en politieke onzekerheid. Terwijl geschillen tussen facties losbarsten, zie je de oorlog vanuit de ogen van vier verschillende commandanten in een verhaalgestuurde campagne met meer dan 40 missies.

SKIRMISH & MULTIPLAYER

Configureer je eigen wedstrijdparameters en ontwikkel nieuwe tactieken door te strijden tegen AI in Skirmish-modus, of ga online de strijd aan om rivaliserende commandanten over de hele wereld te slim af te zijn in spannende één-op-één wedstrijden.

KAARTBEWERKER

Ben je creatief? Maak uw eigen aangepaste kaarten met de ingebouwde Map Editor. Neem je aangepaste kaarten mee naar de schermutseling-modus om het tegen de computer te proberen, of speel ze online met vrienden.

Warborn komt op 12 juni 2020 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 24,99 USD.

Ad