Warborn lanceert 12 juni – Nieuwe trailer

Warborn lanceert 12 juni – Nieuwe trailer

PQube en ontwikkelaar Raredrop Games Ltd. hebben aangekondigd dat het mecha turn-based tactiekspel Warborn op 12 juni 2020 voor Nintendo Switch wordt gelanceerd!

video
play-rounded-fill

Over Warborn

Sta op en zet je in voor de strijd in de Variable Armor, een technologisch geavanceerd oorlogspak. Terwijl het politieke klimaat tussen facties uit balans wordt gebracht en het zonnestelsel in conflict raakt, leid je stakingskracht van dodelijke mecha naar de overwinning in turn-based tactische gevechten.

Belangrijkste kenmerken

  • Commando – Kies uit vier commandanten, die elk een andere factie vertegenwoordigen en hun eigen unieke kracht, eigenschappen en speelstijl met zich meebrengen. Denk tactisch na terwijl je je eenheden verplaatst, botst met rivaliserende mecha en bekijk het resultaat in dramatische gevechtssequenties, geïnspireerd op Japanse animaties uit de jaren 90.
  • Implementeren – Roep versterkingen vanuit de ruimte op door te kiezen uit een reeks in massa geproduceerde eenheden met verschillende gevechtsrollen. Verzamel een strijdmacht om de strijd aan te gaan en de vijand angst aan te jagen met imposante Variable Armours van de tweede generatie, exclusief bestuurd door je commandant.
  • Advance – Duw vooruit en beveilig je suprematie op een slagveld van zeshoekige gebiedstegels. Gebruik verschillende soorten terrein om dekking te zoeken of de vijand te ondermijnen, en verover structuren om extra middelen of inzetlocaties te verkrijgen.
  • Strijd – Veroorzaak statuseffecten, plantenvallen, ondersteun bondgenoten. Elk type Variable Armor is bewapend met zijn eigen specialistische uitrusting en unieke vaardigheden, zodat je de vijand kunt aanvallen met een verscheidenheid aan tactische opties.

Spelmodi

  • Campagne – Warborn vindt plaats in het Auros-systeem, in een tijd van oorlog en politieke onzekerheid. Terwijl geschillen tussen facties losbarsten, zie je de oorlog vanuit de ogen van vier verschillende commandanten in een verhaalgestuurde campagne met meer dan 40 missies.
  • Schermutseling en multiplayer – Configureer je eigen wedstrijdparameters en ontwikkel nieuwe tactieken door te strijden tegen AI in Skirmish-modus, of ga online de strijd aan om rivaliserende commandanten over de hele wereld te slim af te zijn in spannende één-op-één wedstrijden.
  • Map Editor – Voel je je creatief? Maak uw eigen aangepaste kaarten met de ingebouwde Map Editor. Neem je aangepaste kaarten mee naar de schermutseling-modus om het tegen de computer te proberen of speel ze online met vrienden.