Warborn – Nieuwe trailer, komt Lente 2020

Warborn –  Nieuwe trailer, komt Lente 2020

PQube en ontwikkelaar Raredrop Games Ltd. hebben aangekondigd dat de turn-based tactiekgame Warborn de lente van 2020 zal lanceren!

Sluit je aan bij een van de vier unieke facties en hun gevecht om controle met 90’s Japanse animatie geïnspireerde mecha’s, die het tegen elkaar opnemen in close-up gevechtsfilmpjes. In Warborn verzamel en bestuur je een leger elite-eenheden met technologisch geavanceerde oorlogskleding, ook bekend als Variable Armor.

Bekijk van bovenaf de verschillende kaarten die zijn samengesteld uit verschillende zeshoekige terreintegels, roep de schoten en zie de actie zich ontvouwen in dynamische middengevechtscènes.

video
play-rounded-fill

Over Warborn

Sta op en zet je in voor de strijd in de Variable Armor, een technologisch geavanceerd pak oorlog. Leid met een bevel over dit gigantische robotwapen een stakingskracht van dodelijke mecha naar overwinning en bevrijding in Warborn. Met turn-based tactieken en snelle vuurgevechten. Warborn wordt gelanceerd op de Nintendo Switch in het voorjaar van 2020.

Zodra je de basis van Warborn’s tactische gevechten hebt onder de knie, kun je je vaardigheden testen in verschillende spelmodi:

    • Campagne: ervaar het verhaal achter elk van de vier facties in spannende missies!
    • Skirmish: oefen je tactiek tegen AI-tegenstanders met instelbare moeilijkheidsgraad
    • Online multiplayer !: Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in competitieve of informele online wedstrijden!
    • Kaarteditor: de zeshoekige indeling van de kaarten van Warborn zorgt voor een zeer toegankelijke kaarteditor die
  • laten we zelf creatief worden!
Ad