Warface – 32 man Battle Royale Mode

Warface – 32 man Battle Royale Mode

Crytek heeft een nieuwe Battle Royale-modus uitgebracht voor de gratis game Warface op de Nintendo Switch. In de Battle Royale-modus kunnen maximaal 32 spelers tegen elkaar strijden.

De laatst overgebleven speler wint.

Er is een nieuwe update op de spelserver! De Battle Royale-modus is een unieke gamemodus, totaal anders dan alle andere. Je doel is om alle tegenstanders te elimineren en de laatste overlevende te zijn. Maar het zal niet gemakkelijk zijn: aan het begin van de ronde heb je alleen een melee-wapen tot je beschikking en als je jezelf iets ernstigers wilt geven, moet je opschieten!

video
play-rounded-fill

Kenmerken van Battle Royale-mode

  • Iedereen staat er alleen voor. Geen vrienden of teams hier: u zult alleen moeten handelen!
  • Slagwapen aan het begin van de strijd. Alle spelers beginnen de wedstrijd met alleen een wapen voor gevechten op korte afstand. Zoek naar speciale dozen met wapens en houd de lucht in de gaten: een vliegtuig dat voorbij vliegt, kan een zeer kostbare lading laten vallen.
  • Gevaar aan alle kanten! Naast je tegenstanders word je bedreigd door een steeds kleiner wordend gebied, waarbinnen een bepaalde dood wacht. Blijf bewegen om te overleven!
  • Snelle, dynamische wedstrijden. Een enkele wedstrijd duurt maar een paar minuten, maar die tijd zit vol adrenaline!
  • Geen ruimte voor fouten. Zodra je personage sterft, is de match voor jou voorbij. Denk na over elke stap die u zet om te overleven.
  • 32 deelnemers. Dat is hoeveel spelers tegelijkertijd aan de strijd kunnen deelnemen. Dat is twee keer meer dan elke andere PvP-modus!

Over Warface

DUIK IN DE STRIJD!

Warface is een online first-person shooter als geen ander. Vecht op meer dan 50 multiplayer PvP-kaarten, pak zware PvE-raids aan in coöp en ontketen een enorm arsenaal aan meer dan 200 realistische aanpasbare wapens. Sluit je aan bij meer dan 80 miljoen spelers wereldwijd en speel nu gratis!

MULTIPLAYER MAYHEM

Ervaar meerdere spannende PvP-spelmodi. Vecht voor glorie op meer dan 50 multiplayer-kaarten op basis van locaties over de hele wereld en zelfs daarbuiten.

SPANNENDE MISSIES

Werk samen met vrienden om uitdagende, op verhalen gebaseerde PvE-raids te voltooien. Stop de tirannieke megacorporatie, elimineer een zombiedreiging in Tsjernobyl en schiet naar Mars om een ​​robotleger te verslaan!

SPEEL JE MANIER

Ontdek 5 speelbare klassen met unieke vaardigheden, plus een grote verscheidenheid aan aanpassingsmogelijkheden voor je uitrusting. Personaliseer je look en stijl, pas tientallen echte wapens aan en word een niet te stoppen soldaat!