Warframe Fortuna beschikbaar

Warframe Fortuna beschikbaar

Digital Extremes heeft aangekondigd dat de volgende Warframe-uitbreiding, Fortuna, beschikbaar zal zijn op Nintendo Switch vanaf 5 februari 2019.

Warframe Fortuna zal beschikbaar zijn als een gratis uitbreiding voor alle spelers. Spelers worden geconfronteerd met Faction Solrais United in deze nieuwe uitbreiding.

video

Over Warframe Fortuna

De volgende grote open wereld Warframe®-uitbreiding van de Canadese ontwikkelaar en uitgever Digital Extremes, Fortuna, komt dinsdag 5 februari, naar Nintendo Switch ™.

Het nieuwe landschap van de open wereld is een fantastisch uitziende fantasiewereld boordevol nieuwe gameplay, activiteiten, rijke verhaallijnen en ninja-avontuur in de ruimte. Of Tenno over de bevroren toendra op het K-Drive hoverboard rijdt om bergen, paddestoelwouden of grotten te verkennen, zeldzame plaatselijke dieren te behoeden voor uitsterving, gevechten te bestrijden tegen spinachtige Raknoids of met de hebzuchtige Corpus-factie af te dingen, Fortuna is morgen gratis beschikbaar op Nintendo Switch.

In Fortuna ontmoeten Nintendo Switch-spelers de nieuwe Faction Solaris United om deze enorme uitbreiding te starten. Of je nu in de ondergrondse hubstad Fortuna of op het oppervlak van de Orb Vallis bent, spelers kunnen een duik nemen in de verhalen van Solaris United, meer te weten komen over de benarde situatie van The Business, Eudico, Rude Zuud, de sluwe Ventkids en anderen, en hen helpen rebelleren tegen hun brutale onderdrukkers. Met de nieuwe K-Drive hoverboard kunnen spelers over het wijd open Venusiaanse landschap schieten om grijpers, spins, rails te trekken en het enorme, adembenemende landschap te verkennen.

De Corpus-bezetters, geleid door de op winst geobsedeerde Nef Anyo, brengen nieuwe wapens, systemen en faciliteiten om te dragen, waaronder een drukke ruimtehaven, een geheimzinnige onderzoeksfaciliteit en een enorm schrijn voor Nef Anyo. Tenno moet letten op mechanische, spinachtige machines die bekend staan ​​als Raknoids. Deze Corpus-ontworpen wezens variëren in grootte en dodelijkheid, van kleine mijten tot de enorme, onkwetsbare bollen die over de regio opdoemen. Het nieuwe waarschuwingssysteem houdt alle spelers alert en Raknoids en Corpus reageren op activiteit.

Er is zo veel te doen! Volg het pad van het bloedige, krachtige Garuda Warframe – die een dodelijke combinatie van gezondheidsgebaseerde vermogens biedt om elke vijand te verwoesten – behoud vreemde, prachtige dieren van de Vallis van uitsterven, verzamel hulpbronnen via mijnbouw en visserij, en meer.

Kom ons bezoeken op Venus!