Warframe ontwikkelaar bekijkt opties

Warframe ontwikkelaar bekijkt opties

De ontwikkelaars achter het third-person schiet / actiespel Warframe bekijken de mogelijkheden om het spel naar de Nintendo Switch te brengen. Momenteel zijn er nog geen concrete plannen, maar men zegt wel dat ze bezig zijn met het bekijken van de opties.

Wanneer men vroeg wat de ontwikkelaars vinden van een platform zoals de Nintendo Switch en of dit hen interesseert komt al snel het antwoord van Carter dat hij dol is op zijn Nintendo Switch.

Warframe ontwikkelaar over de Nintendo Switch

I have collected so many Korok Seeds in Zelda, it’s a little embarrassing. In the studio, we are playing all sorts of games on it. Recently Steve was playing and loving Doom. That’s a great conversion. But as for putting Warframe on Nintendo Switch, that’s a tougher question.

Like all new systems, we’re looking at and examining possibilities, but we have no current plans to put anything on the Nintendo Switch.

Wat is Warframe?

Voor de mensen niet bekend met Warframe hebben we hieronder de Steam Trailer;

video
play-rounded-fill

Warframe is een coöperatieve gratis online third-action actiegame voor derde personen in een evoluerende sciencefictionwereld. Sluit je vrienden aan bij aanvallen van spelers en vijanden over het zonnestelsel en leer de kracht van de Warframes kennen. Sta alleen of vecht samen tegen vijanden die je wereld bedreigen.

Ze heetten Tenno. Strijders van lemmet en wapen: meesters van het Warframe-pantser. Degenen die de oude oorlog overleefden, bleven drijven tussen de ruïnes. Nu zijn ze opnieuw nodig.

De Grineer verspreiden zich met hun enorme legers door het zonnestelsel. Een telefoontje galmt over de sterren en roept de Tenno op naar een oude plek. Ze roepen je op.

Sta de Lotus toe om u te begeleiden. Ze heeft je gered uit je cryostasiskamer en je een kans gegeven om te overleven. De Grineer zal je vinden; je moet voorbereid zijn. De Lotus leert je de wegen van de Warframes en de geheimen om hun krachten te ontsluiten.

Wat denk jij gaan we Warframe ooit op de Nintendo Switch zien verschijnen?