Warframe Operation: Buried Debts update live

Warframe Operation: Buried Debts update live

Digital Extreme heeft de nieuwste operatie aangekondigd: Buried Debts update is live voor Warframe op Nintendo Switch.

video

De nieuwste update introduceert een nieuw Warframe genaamd Hildryn, waarmee het totale aantal speelbare Warframes op 38 komt. Andere features zijn ook toegevoegd aan de grote update.

video

Over Operation: Buried Debts

Met de komst van PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch ™ onthult de Canadese ontwikkelaar en uitgever Digital Extremes de nieuwste update van Warframe®, Operation: Buried Debts, gekoppeld aan een raadselachtige uitdaging.

Diep in het bittere hart van Fortuna’s Orb Vallis ligt een verborgen mysterie, een die Tenno samen moet ontmaskeren om te ontgrendelen. In combinatie met de update is de onmiddellijk verheugende eerste fase van de melee-systeemupdates van Warframe en de komst van het 39e Warframe, Hildryn, die diepte en kracht toevoegt aan een gezonde stal met 38 speelbare Warframes.

Operatie: Buried Debts vormt een verontrustende nieuwe rimpel voor het evoluerende verhaal van Fortuna’s schuld-interneringskolonie. Na de oorspronkelijke uitbreiding en de daaropvolgende update, The Profit-Taker, moet Tenno samenwerken met de community en Solaris United om een ​​meerdelige operatie en het mysterie onder de oppervlakte op te sporen, bloot te leggen en op te lossen. De speler verdient unieke items gedurende de hele operatie, maar ze moeten een enorme vijand neerhalen om de laatste beloning te ontgrendelen.

Direct merkbaar aan nieuwe en oude spelers is de integratie van Melee Changes: Phase 1. Met deze eerste update zullen spelers meer vloeiende gevechten ervaren en een soepeler, sneller en krachtiger systeem. Naast het direct schakelen tussen wapens, bij het onderbreken van een melee combo met geweerschoten, ontwijken, opsommingsteken springen of elke parkour, hervat de volgende melee aanval van de speler de combo waar hij gebleven was (binnen een venster). Meer details vinden in onze Dev Workshop.

Spelers die honger hebben naar een nieuwe warframe-speelstijl en visuele esthetiek, moeten genieten van Hildryn. In tegenstelling tot de meeste Warframes, trekt ze van haar Shields om haar capaciteiten te voeden, terwijl Energy eraan werkt om ze op te laden. Breng haar naar de lucht en laat de vernietiging regenen met een krachtige reeks beledigende en teamgebaseerde hulpmiddelen!

EXTRA FUNCTIES

  • Beloningen ontgrendelen: verdien unieke items gedurende de hele operatie, zoals een embleem, Sigil, Amalgam Mods en de Opticor Vandal
  • Verbeter jezelf: verdien Hildryn’s nieuwe gespecialiseerde Surator Syandana en Asuron alt-helm, het Corpus Quaro Syandana, en hanteer haar kenmerkende zware wapen, de Larkspur
  • Mod Jouw K-Drive: Verdien meer Staan sneller door deel te nemen aan K-Drive races rond de Orb Vallis en ontgrendel nieuwe onderdelen om de K-Drive aan te passen
  • Ephemera !: Verdien nieuwe Ephemera-effecten op verschillende manieren: Arbitraties, de Stalker en Elite Sanctuary Onslaughts
  • Limbo Deluxe is gearriveerd: word één met de Sentients als het illusoire, misleidende Limbo! Nu verkrijgbaar in de Marketplace, de Limina Limbo Deluxe Skin, Tarock Thrown Blade Skin, Interga Sugatra en de Sidereal Syandana zijn te koop als individuele items of als onderdeel van de Limbo Deluxe-bundel
  • Tatsu Sword: Fearsome and noble, de elegante Nikana met twee handen is de trots van elk arsenaal
  • Curly Hairstyles: geef Operators een frisse look met een van de drie nieuwe krullende kapsels

Na het debuut in de open wereld van vorig jaar met Plains of Eidolon, is Fortuna een indrukwekkend open landschap op de visionaire, geterravormde planeet Venus, waardoor beide spelers een kans krijgen om snel geheel nieuwe gameplay-content te gebruiken, helemaal gratis.

Verken het enorme nieuwe terrein te voet, spring op de radicale Bondi K-Drive Hoverboard, zweef door de lucht via Archwing, of verlies jezelf, terwijl je op onderzoek uitgaat, jaagt, mijnbouwt, vist en tegenover de snode Nef Anyo staat.

Buried Debts is de tweede grote update van Fortuna, volgens The Profit-Taker, momenteel beschikbaar op pc, PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch ™.