Warframe’s volgende open-wereld uitbreiding, Heart of Deimos, lanceert 25 augustus

Warframe’s volgende open-wereld uitbreiding, Heart of Deimos, lanceert 25 augustus

Warframe, de gratis te spelen titel die beschikbaar is op Nintendo Switch, krijgt aan het einde van de maand een stevige uitbreiding en spelers kunnen er tegelijkertijd van genieten, ongeacht hun platform naar keuze.

Het nieuws is opgedoken via Tenno Con 2020 , de jaarlijkse fanconventie van Warframe. De update brengt een heleboel extra inhoud met zich mee, zoals de mogelijkheid om vaardigheden over te dragen tussen Warframes, bestuurbare mechs, een heleboel nieuwe locaties om te bezoeken en nog veel meer.

Er is een video van 30 minuten die enige gameplay van de uitbreiding laat zien;

video

Verken de Open World Expansion, Heart of Deimos

Heart of Deimos volgt de twee vorige open werelden van Digital Extremes , Plains of Eidolon en Fortuna, met een nieuwe designwending, die een open wereld op het oppervlak verbindt met een procedureel gegenereerde tegelset onder de grond. </ p>

Op het maanoppervlak zullen spelers zichzelf in het kleverige, pulserende en angstaanjagende hivemind-landschap van de geïnfecteerde factie storten, waar bijna alles levend en verbonden aanvoelt. Reusachtige torenhoge wyrms, afgetekend tegen de verduisterde rode lucht, strijden om controle over dag en nacht, terwijl op de grond bolvormige pods openbarsten met Entrati NPC’s die worden verteerd en getransformeerd door de geïnfecteerde bijenkorfgeest of een kader van strijdlustige geïnfecteerde wezens, klaar om aan te vallen.

Ondergronds leiden een reeks procedureel gegenereerde genetwerkte tunnels en verticale ruimtes spelers naar de geheime oorsprong van de Infested en de verwrongen Entrati-experimenten. Een overblijfsel uit de eerdere werken van de Entrati zijn gigantische, krachtige ‘gevechtsmechs’. Deze gigantische oorlogsmachines dienden in het verleden misschien meerdere doelen, maar zullen een sleutel zijn tot het overleven van spelers tegen een meedogenloze vijand op hun thuisplaneet. Spelers zullen tegen en in hen vechten!

Ad