Wargroove 2 aangekondigd door Chucklefish

Wargroove 2 aangekondigd door Chucklefish

Fans van de Advance Wars-serie vonden Wargroove een echt boeiende strategiegame en daarom kwam het als een aangename verrassing om te horen dat de game een vervolg zou krijgen, ontwikkeld door Robotality en gepubliceerd door de gerenommeerde Chucklefish.

Alleen de Nintendo Switch-platformfamilie en pc-versies (via Steam) van Wargroove 2 zijn tot nu toe onthuld. Het is jammer dat er nog geen specifieke publicatiedatum is bekendgemaakt, maar we duimen dat het dit jaar zal worden gepubliceerd.

video
play-rounded-fill

About Wargroove 2

Wargroove is nieuw leven ingeblazen! Wees klaar om op een gloednieuwe reis te gaan die boordevol onwaarschijnlijke vriendschappen, mysterieuze vijanden en wrede plannen voor vergelding zit. Gebruik een cast van nieuwe commandanten om de strijd aan te gaan met je tegenstanders en maak gebruik van hun nieuwe gelaagde ‘groove’-vaardigheidssysteem om de machtsverhoudingen tijdens gevechten in jouw voordeel te doen kantelen. Met eenvoudig te gebruiken editors en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden tot uw beschikking, kunt u kaarten, tussenfilmpjes en campagnes maken en delen.

NEEM DE CONTROLE OVER HET LAND, DE ZEE EN DE HEMEL

Het is drie jaar geleden dat koningin Mercia en haar vrienden zegevierden over de aloude vijanden en vrede brachten in Aurania. Nu ontdekt een ambitieuze buitenlandse partij verboden technologie die verschrikkelijke gevolgen kan hebben voor het land en de mensen die er wonen. Vecht je een weg door drie verschillende campagnes die allemaal deel uitmaken van hetzelfde overkoepelende plot. Het herstellen van een wereld die gefragmenteerd is, vereist oordelen met moed, zorgvuldige toewijzing van middelen en tactische expertise…

NIEUW EN VERBETERD GROEFSYSTEEM

Groove is een speciale vaardigheid die uniek is voor elke commandant en die het potentieel heeft om het tij van gevechten te veranderen. Gebruik het om je vijanden uit te schakelen en de dodelijke slag toe te brengen met je Commander’s Groove. Wargroove 2 voegt een nieuw Groove-systeem toe aan de mix van gameplay-elementen. Je kunt je winkansen vergroten door de Commander’s Groove-vaardigheid te gebruiken, waarmee je een nog verwoestendere aanval kunt lanceren.

LEID EEN ROGUELIKE VEROVERING

Er is een frisse nieuwe roguelike spelmodus voor één speler toegevoegd, genaamd Conquest. In deze snelle, hapklare schermutselingen zal elke beslissing die je neemt een blijvende impact hebben. Goud en gezondheid worden overgedragen van de ene schermutseling naar de volgende, en er is geen eenheid die kan worden weggegooid. Kies je leider, bepaal je aanvankelijke samenstelling van je troepen en plan je weg naar de overwinning!

CREËER, PERSONALISEER EN DEEL JE EIGEN VERSIES VAN DE ART OF WAR

Moe van de regelgeving? Verander ze! Wil je een hartverscheurende novelle maken over een onbeantwoorde liefde die plaatsvindt in een door oorlog geteisterd land? Geniet met volle teugen! Iedereen kan hier iets vinden dat hem of haar aanspreekt. Je kunt je eigen aangepaste kaarten, tussenfilmpjes en campagnes maken met behulp van de in-game editor, en je kunt je creaties zelfs delen met de community!

VANDAAG IS DE DAG OM VRIENDEN TE MAKEN!

Neem deel aan competitieve of coöperatieve gevechten met maximaal vier spelers, lokaal of online. Er zijn volledige regelaanpassingsopties en asynchrone gameplay. Het lijkt erop dat je je beste vrienden niet kunt overhalen om te gaan vechten, of wel soms? Sluit je aan bij Discord en we helpen je een match te vinden!

Ad