Wargroove: Double Trouble DLC – Komt op 6 Februari

Wargroove: Double Trouble DLC – Komt op 6 Februari

Chucklefish kondigde de releasedatum aan voor hun Wargroove: Double Trouble DLC. De Double Trouble DLC is vanaf 6 februari 2020 gratis beschikbaar.

De DLC voegt een nieuwe coöperatiecampagne, openbare en particuliere lobby’s voor meerdere spelers toe, en nog veel meer.

video

Ontwikkelaar en uitgever Chucklefish zijn trots om aan te kondigen dat de aankomende gratis DLC, Wargroove: Double Trouble, op 6 februari 2020 naar pc, Nintendo Switch en Xbox One komt. De DLC zal binnenkort verschijnen op PlayStation 4, de datum wordt onthuld later.

De DLC introduceert een gloednieuwe coöperatieve campagne, nieuwe Commanders, openbare en privé-multiplayer-lobby’s, een hele reeks editortoolupdates, balanswijzigingen + nog veel meer …

Het ontwikkelingsteam van Chucklefish is het afgelopen jaar hard aan het werk geweest om de community voor strategiegames een stevige, nieuwe DLC-campagne te bieden, met veel functies om te ontdekken, als dank voor de geweldige ondersteuning voor de eerste lancering van Wargroove. We hopen dat je het leuk zult vinden om de nieuwe cast van Commanders te leren kennen en de wereld van Wargroove verder te verkennen!

Over Wargroove: Double Trouble DLC

Grijp een collega-schurk, stel je schuilplaats in en neem het op tegen Wargroove: Double Trouble. Ontworpen met coöpspel in het achterhoofd, voegt deze uitbreiding een nieuwe verhaalcampagne toe die Outlaw Commanders introduceert; de machtige Wulfar, onruststoker tweeling Errol en Orla, evenals de kwaadaardige Vesper.

Na een onverwachte ontvoering en een aantal ernstige losgeld eisen, heeft uw groep schurken geen andere keuze dan de grootste overval uit te voeren die Aurania ooit heeft gezien – plunderen van rijkdommen van het keizerlijk paleis van Heavensong, Stone Mountain Fort van Felheim, de Celandine Vault of Cherrystone en de reserves van Iron Roots van Floran. Maar heb jij de karbonades om de klus te klaren?

Het zal niet gemakkelijk zijn, maar je hebt tenminste twee nieuwe eenheden tot je beschikking – Dieven en Geweren! Haal tactisch voordeel uit deze nieuwe rekruten, stuur je dief om vijandelijk goud te plunderen en plaats je Rifleman zorgvuldig om vijandelijke troepen uit te schakelen.

introduceert:

  • Gloednieuwe Co-Op-verhaalcampagne (kan coöp op de bank worden gespeeld, online co-op of zelfs solo)
  • 3 nieuwe Roguish Commanders
  • 2 nieuwe eenheden – dieven en geweren!
  • Nieuwe Arcade-missies
  • Competitief online snel spelen
  • Publieke en privé multiplayer lobby’s
  • Nieuw kaartthema Volcano en meer updates voor de aangepaste Editor-tools
  • Outlaw muzieknummers, gecomponeerd door Phonetic Hero
  • En nog veel meer!

De DLC wordt tegelijk met een nieuwe patch gelanceerd die ook balansaanpassingen van een aantal eenheden en Commanders bevat. Meer details over balanswijzigingen en functies van de Editor-tool zijn te vinden op: https://wargroove.com/introducing-double-trouble/