Wargroove – Fysieke Deluxe Editie

Wargroove – Fysieke Deluxe Editie

Als je hebt gewacht op nieuws over een fysieke editie van Wargroove, dan zul je blij zijn te weten dat dat is aangekondigd via Sold-out.

Deluxe Editie

De Deluxe Edition bevat het volgende: Downloadbare OST Commander, Stickervel, Map of Aurania, Strategiehandleiding en een omkeerbare hoes. Het zal dit najaar beschikbaar zijn.

Over Wargroove

Deze turn-based strategiespel voor Nintendo Switch biedt lokale en online wedstrijden * voor ├ę├ęn tot vier spelers.

Elke speler neemt de controle over een leger en zijn commandantseenheid om oorlog te voeren tegen hun vijanden! Wargroove is uiterst eenvoudig op te pakken, met toegankelijkheid voorop in het ontwerp, en zeer moeilijk te beheersen, met diepe gameplay-mechanismen die een aanvulling vormen op strategisch spelen.

Kenmerken

  • Kies uit een van de 12+ Commandanten van de 4 strijdende partijen – het Cherrystone Kingdom, Heavensong Empire, Felheim Legion en Floran Tribes
  • Maak strategisch gebruik van het unieke “groove” -vermogen van je commandant om de strijd in jouw voordeel uit te oefenen
  • Vecht je een weg door de campagnemodus om het verhaal en de motivaties achter elke factie te ontdekken
  • Daag je vrienden uit voor lokale en online multiplayer schermutselmodi met volledige aanpassing van de regels, evenals lokaal en online competitief en co├Âperatief spel
  • Ontwerp je eigen slagveld met eenvoudig te gebruiken in-game map- en campagne-editors

Kies je commandant!

De commandanten vormen het hart van Wargroove – een cast van opwindende en energieke personages die elk hun eigen persoonlijkheid en motivatie hebben. Naast je avatars in het spel, kunnen je commandanten ook samen met je leger vechten als krachtige eenheden op het veld. Maar wees voorzichtig – als ze vallen is de strijd verloren!

Ga mee met het ritme!

Elke commandant kan een speciale beweging gebruiken, een groef genaamd, die kan worden geactiveerd zodra de meter tot 100% is gevuld. Elke groove is uniek voor de commandant en verandert het slagveld op een geheel andere manier. De Mercia van het Cherrystone Kingdom kan bijvoorbeeld haar groef gebruiken om aangrenzende eenheden te genezen, terwijl Valder of the Felheim Legion zijn groef gebruikt om de ondoden te toveren en een nieuwe eenheid voort te brengen.