Warhammer Age Of Sigmar: Storm Ground aangekondigd

Warhammer Age Of Sigmar: Storm Ground aangekondigd

Uitgever Focus Home Interactive en ontwikkelaar Gasket Games hebben aangekondigd dat schermutselingsstrategiegame Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground Nintendo Switch, PS4, Xbox One en pc zal bereiken op 27 mei 2021.

De game zal spelers zien in de shows van levensgrote helden en schurken in eindeloos herspeelbare solo-campagnes – terwijl ze het sterfelijke rijk veroveren!

video
play-rounded-fill

Over Warhammer Age Of Sigmar: Storm Ground

Word de commandant van een van de buitengewone facties van Warhammer Age of Sigmar – een duister-fantasie universum waar onsterfelijke ridders hemelse sterrenremmen berijden om de dood uit te roeien in een groot aantal rijken. Dit is Storm Ground, een wereld van legendes, helden, helse wezens en angstaanjagende veldslagen.

Leid je in hoge mate aanpasbare troepenmacht in dit dynamische en spectaculaire turn-based strategiespel, boordevol snelle oorlogsvoering. Met overwinningen kun je nieuwe soorten eenheden en krachtige uitrusting verzamelen en upgraden en verwoestende vaardigheden ontgrendelen.

Ontdek alle routes in de niet-lineaire campagne van Storm Ground. Overwin tijdens elke nieuwe playthrough nieuwe kansen om unieke eenheden en versnellingen te vinden. Bouw je legendarische leger en daag andere spelers uit in epische online duels.

Belangrijkste kenmerken

  • De eerste strategische videogame-aanpassing van Games Workshop’s epische Age of Sigmar.
  • Spectaculaire en snelle tactische gevechten.
  • Ontgrendel, verzamel en upgrade tientallen eenheden, uitrusting en vaardigheden.
  • Speel alleen of online in epische 1-tegen-1-gevechten.