WarioWare: Get It Together komt 10 September

WarioWare: Get It Together komt 10 September

Nintendo heeft eindelijk een nieuwe WarioWare-game aangekondigd voor de Nintendo Switch en deze zal op 10 september te spelen zijn.

Je kunt alleen spelen of met een vriend spelen in de coöperatieve modus. Er zijn meer dan 200 spellen om door te spelen om je verstand en je zintuigen te testen.

“WAH!” Neem het op tegen meer dan 200 snelle en eigenzinnige microgames, alleen of met een vriend in WarioWare: Get It Together!, beschikbaar op 10/09 op #NintendoSwitch

video
play-rounded-fill

Over WarioWare: Get It Together

Microgame-chaos komt naar Nintendo Switch

Wario beproeft opnieuw zijn geluk in videogames, maar deze keer gaat hij er echt in op – letterlijk! Help Wario en vrienden zich een weg te banen uit een microwereld van microgames door meer dan 200 waanzinnige microgames te spelen in WarioWare: Get It Together! voor Nintendo Switch.

Neem het op tegen meer dan 200 snelle en eigenzinnige microgames – razendsnelle minigames vol waanzinnig plezier – alleen of met een vriend! Wanneer zijn nieuwste onbezonnen zakelijke plan misgaat, moet Wario zijn kenmerkende stijl (en geur) gebruiken om het te repareren. Hoe? Door een verwrongen verzameling microgames te spelen natuurlijk! Van het in elkaar zetten van een robot tot het uittrekken van het okselhaar van een standbeeld, WarioWare: Get It Together! is een komische, coöperatieve microgame-mashup.

Vind een vriendelijke razernij met een berg microgames

Help de beruchte game-ontwerper Wario, nadat hij in zijn nieuwste creatie in de Verhaalmodus wordt meegezogen. Doe het alleen of met een vriend in coöperatief spel voor 2 spelers – een primeur voor de serie! Je kunt op hetzelfde systeem of via lokale draadloze communicatie spelen.

Speel als Wario en zijn kleurrijke team

Voor het eerst bestuur JIJ Wario en vrienden in hun eigen chaotische games. Gebruik hun duidelijk absurde vaardigheden om een ​​stroom microgames aan te gaan. Tip een schildpad met behulp van Wario’s dash of kies Ashley en gooi er een spreuk naar toe. In WarioWare: Get It Together kun je personages en microgames mixen en matchen voor maximaal plezier!

Ad