WarioWare: Get It Together! ondersteunt online play?

WarioWare: Get It Together! ondersteunt online play?

WarioWare: Get It Together!’s eShop-pagina zegt dat de game zowel online spelen als online opslaan in de cloud ondersteunt. Voor beide functies is een Nintendo Switch Online-lidmaatschap vereist. Het online speelaspect van WarioWare: Get It Together! is nog niet besproken door Nintendo.

video
play-rounded-fill

Over WarioWare: Get It Together!

Microgame-chaos komt naar het Nintendo Switch™-systeem

Neem het op tegen meer dan 200 snelle en eigenzinnige microgames – razendsnelle minigames vol waanzinnig plezier – alleen of met een vriend! Wanneer zijn nieuwste onbezonnen zakelijke plan misgaat, moet Wario zijn kenmerkende stijl (en geur) gebruiken om het te repareren. Hoe? Door een verwrongen verzameling microgames te spelen natuurlijk! Van het in elkaar zetten van een robot tot het uittrekken van het okselhaar van een standbeeld, de WarioWare™: Get It Together! game is een komische, coöperatieve microgame-mashup.

Vind een vriendelijke razernij met een berg microgames

Help de beruchte game-ontwerper Wario, nadat hij in zijn nieuwste creatie in de Verhaalmodus wordt meegezogen. Doe het alleen of met een vriend in coöperatief spel voor 2 spelers – een primeur voor de serie! Je kunt op hetzelfde systeem of via lokale draadloze communicatie spelen.

Speel als Wario en zijn kleurrijke team

Voor het eerst bestuur JIJ Wario en vrienden in hun eigen chaotische games. Gebruik hun duidelijk absurde vaardigheden om een ​​stroom microgames aan te gaan. Tip een schildpad met behulp van Wario’s dash of kies Ashley en gooi er een spreuk naar toe. Mix en match personages en microgames in WarioWare: Get It Together! voor maximaal plezier!

Wario beproeft opnieuw zijn geluk in videogames, maar deze keer gaat hij er echt in op – letterlijk! Help Wario en zijn vrienden zich een weg te banen uit een microwereld van microgames door meer dan 200 waanzinnige microgames te spelen.