Warner Bros kondigt Fortnite Deep Freeze bundel aan voor November 2018

Warner Bros kondigt Fortnite Deep Freeze bundel aan voor November 2018

Warner Bros. Interactive Entertainment en Epic Games hebben Fortnite: Deep Freeze-bundel aangekondigd, een speciale retailversie voor het razend populaire actie-spel Fortnite Battle Royale.

Deep Freeze-bundel

Via de wereldwijde distributie voor detailhandelsdistributie is Fortnite: Deep Freeze-bundel beschikbaar voor de Nintendo Switch ™, PlayStation®4, PlayStation®4 Pro en de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X, die begint op 16 november 2018 met een adviesprijs van £ 24.99.

Spelers kunnen de Fortnite: Deep Freeze-bundel ook digitaal kopen en downloaden via de in-game store en eerste digitale marktplaatsen.

Inclusief

De Fortnite: Deep Freeze-bundel bevat het Fortnite Battle Royale-spel en premium-content, waaronder de Frostbite Outfit, Cold Front Glider, Chill-Axe Pickaxe, Freezing Point Back Bling en 1.000 V-Bucks, die kunnen worden gebruikt om te kopen in -spel items, zoals outfits en de Premium Battle Pass.

In Fortnite Battle Royale verzamelen spelers zich en concurreren ze om de laatste te zijn die staat in PvP met 100 spelers, waar ze dekking gaan bouwen, tegenstanders verslaan en het langst overleven om hun overwinning te behalen.

Nou … ga je het kopen? Of stopt de Fortnite hype-trein niet bij jou thuis?

Ad