Warriors Orochi 4 Ultimate – Infinity-modus en proef van Zeus

Warriors Orochi 4 Ultimate – Infinity-modus en proef van Zeus

KOEI TECMO America en ontwikkelaar Omega Force onthulden aanvullende details over de nieuwe functie Infinity Mode van Warriors Orochi 4 Ultimate.

In de Infinity-modus zullen spelers zware proeven in teams van drie uitvoeren om verschillende beloningen te verdienen, waaronder ervaringspunten, ontgrendeling van personages en het versterken van wapens. Deze nieuwste reeks details bevat ook informatie over wijzigingen in het leveling-systeem en bepaalde gameplay-functies.

video

KOEI TECMO America en ontwikkelaar Omega Force hebben vandaag de eerste details bekendgemaakt over de verslavende en uitdagende Infinity-modus van WARRIORS OROCHI 4 Ultimate, naast extra gameplay-elementen die fans van de populaire franchise zeker zullen intrigeren.

De nieuwste titel in de spannende reeks van 1 tegen 1.000 hack-and-slash-avonturen wordt op 14 februari 2020 gelanceerd op het PlayStation®4 Computer Entertainment System, de Nintendo Switch ™, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X en digitaal op Windows-pc via Steam®.

Over WARRIORS OROCHI 4 Ultimate

WARRIORS OROCHI 4 Ultimate schakelt gamers in om de Trial of Zeus op te nemen in de geheel nieuwe Infinity-modus. Warriors nemen een partij voor drie spelers op dit aangrijpende avontuur terwijl ze proberen de beproevingen van de 12 torens te voltooien, met kerkers die elk teken van de dierenriem vertegenwoordigen. Terwijl ze elke proef wissen, verdienen gamers ervaringspunten, ontgrendelen ze personages en versterken ze wapens door middel van gevechten, waarbij ze moeilijkere en moeilijkere vijanden bestrijden bij elke opmars van de toren.

Hoe meer je speelt als bepaalde personages, hetzij via de Infinity-modus of via het hoofdverhaal van de game, hoe meer je bepaalde vaardigheden kunt rangschikken. In WARRIORS OROCHI 4 Ultimate keert een personage dat is verhoogd naar niveau 100 terug naar een rang van 1, zodat je ze verder kunt versterken en hun vaardighedenboom kunt uitbreiden.

Promotie kan in totaal 10 keer worden uitgevoerd, waardoor je je favoriete personages tot het uiterste kunt opvoeren, waardoor de ultieme krijgers worden gecreëerd om het mysterieuze leger van Odin te verslaan. Bovendien kunnen de krachtige heilige schatten nu worden uitgewisseld tussen personages. In het verleden was dit voor elk individu opgelost, maar in WARRIORS OROCHI 4 Ultimate kun je nu spelen met je favoriete combinatie van magische, ontketenende felle combinaties als nooit tevoren.

Vergoddelijken

Ook nieuw in WARRIORS OROCHI 4 Ultimate is het speciale vermogen van Yang Jian om te vergoddelijken in de strijd. Tot nu toe kon vergoddelijking alleen worden gebruikt door karakters die zijn geselecteerd voor acht speciale armbanden. In WARRIORS OROCHI 4 Ultimate kan Yang Jian vergoddelijken zonder een armband te gebruiken, het oog op zijn voorhoofd openen en een unieke magische spreuk ontketenen. Terwijl hij zijn wapen ronddraait, wordt zijn goddelijke hond, Xiaotian, in water gehuld en draait hij in cirkels om een ​​draaikolk te genereren om elke vijand uit de weg te ruimen.

WARRIORS OROCHI 4 Ultimate kan nu worden gereserveerd.

Degenen die de consoleversie van de game vooraf bestellen, ontvangen een exclusieve speciale mount ‘Dark Horse from the Underworld’. Bovendien kunnen degenen die binnen de eerste drie weken na de lancering een consoleversie van de game kopen of de game binnen een week na de lancering op Steam kopen, het extra ‘Gaia’ bonuskostuum gratis downloaden.

Warriors Orochi 4 Ultimate lanceert 14 februari 2020 voor Switch.

Ad