Warriors Orochi 4 Ultimate – Launch Trailer

Warriors Orochi 4 Ultimate – Launch Trailer

Om de lancering van Warriors Orochi 4 Ultimate te vieren, heeft Koei Tecmo een lanceringstrailer voor de game in het westen uitgebracht.

video

KOEI TECMO America en ontwikkelaar Omega Force hebben hun opwindende 1 tegen 1.000 actiespel WARRIORS OROCHI 4 Ultimate uitgebracht op het PlayStation®4 Computer Entertainment System, de Nintendo Switch ™, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X, en digitaal op Windows-pc via Steam®.

De nieuwe game is beschikbaar als een op zichzelf staande titel voor degenen die WARRIORS OROCHI 4 nog niet hebben ervaren, of als een speciaal Upgrade-pakket voor degenen die de vorige game al bezitten.

Over WARRIORS OROCHI 4 Ultimate

De nieuwste in KOEI TECMO’s dynamische crossover-serie bevat personages van DYNASTY WARRIORS, SAMURAI WARRIORS en de goden uit de oude geschiedenis die samenkomen in een alles-gevecht tegen zwermen vijanden terwijl ze antwoorden zoeken op waarom ze werden herenigd in dit mysterieuze nieuwe wereld om tegen Odin en zijn kwaadaardige leger te strijden.

All-Star-personages en favorieten van eerdere KOEI TECMO-games zoals Ryu Hayabusa en Joan of Arc sluiten zich aan bij de ultieme cast, waardoor het aantal speelbare personages uit WARRIORS OROCHI 4’s al 170 is toegenomen, tot de opvallende nieuwe telling van 177.

Bovendien beschikt WARRIORS OROCHI 4 Ultimate over een geheel nieuwe Infinity-modus. Hier nemen gamers een partij voor drie spelers op dit aangrijpende avontuur door The Trials of Zeus, terwijl ze proberen 12 torens te ontruimen – met kerkers die elk teken van de dierenriem vertegenwoordigen. Terwijl ze elke proef wissen, verdienen gamers ervaringspunten, ontgrendelen ze nieuwe personages en versterken ze wapens door middel van gevechten. Ze bestrijden zwaardere en moeilijkere vijanden bij elke opmars van de toren.

Ook nieuw in WARRIORS OROCHI 4 Ultimate: de krachtige Sacred Treasures kunnen nu worden uitgewisseld tussen strijders, extra zijverhalen zijn toegevoegd om meer licht te werpen op bepaalde personages en hun motivaties in de strijd, en er zijn twee nieuwe eindes – met Perseus houdt nu de sleutel vast om het ware einde van deze actievolle saga te ontgrendelen.

Als bonus krijgen gamers die WARRIORS OROCHI 4 Ultimate op elk systeem kopen, een gratis te downloaden Ryu Hayabusa-kostuum.

Ad