Wat gebeurt er als het Nintendo Switch Online + Expansion pass verloopt

Wat gebeurt er als het Nintendo Switch Online + Expansion pass verloopt

Nintendo heeft aangekondigd dat de downloadbare content van Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise gratis zal zijn voor degenen die zich abonneren op de uitbreiding van Nintendo Switch Online.

Fans vroegen zich af wat er gebeurt als je je abonnement opzegt en Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise hebt gedownload.

Nintendo heeft Eurogamer duidelijk gemaakt dat je nog steeds toegang hebt tot sommige items, enz. die je hebt ontgrendeld via de downloadbare content op je persoonlijke eiland, maar dat je de archipel niet kunt bezoeken om vakantiehuizen te ontwerpen, het belangrijkste onderdeel van de DLC.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise – Indien verlopen

Spelers kunnen nog steeds toegang houden tot bepaalde dingen die ze hebben ontgrendeld in Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise op hun hoofdeiland, waaronder het toevoegen van tellers, scheidingswanden en het toevoegen van sfeerverlichting en soundscapes, zelfs als ze toegang hebben tot Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise is opgeschort.

Het is echter niet mogelijk om de archipel te bezoeken als spelers de toegang tot de DLC verliezen. Om de archipel te kunnen bezoeken en verzoeken om opnieuw vakantiehuizen te ontwerpen, moet je de DLC afzonderlijk kopen of het Nintendo Switch Online + Expansion Pack-lidmaatschap vernieuwen.

Een beetje rare prijsbeslissing

En dat is logisch, maar toch een rare beslissing omdat er geen maandelijkse optie is voor de uitbreidingspas. Dit betekent dat je altijd een jaarabonnement hebt op de Nintendo Switch Online + Expansion-pas. Dus ook daarna bezit je de Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise niet, die op zich eenmalig 24,99 dollar kost en de Nintendo Switch Online + Expansion-pas 49,99 dollar (per jaar) voor een enkele gebruiker en 79,99 dollar voor een gezinspas.

Dus het kopen en bezitten van de DLC lijkt logischer. Maar dan betaal je voor de N64-games en de SEGA Genesis-upgrade de volledige verhoogde prijs. Allemaal niet zo geweldig als je het ons vraagt.

We hopen echt dat Nintendo besluit een Expansion Pass-versie aan te bieden ZONDER de Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC. Sommige mensen houden misschien niet eens van Animal Crossing.

Kom op Nintendo, wees pro-consumer hierin, het zal je op de lange termijn meer tevreden fans opleveren!

Ad